23 Δεκ 2017

Ετσι θα παίξει η Γιούβε απέναντι στη Ρόμα

Με 4-2-3-1 και τον Ντιμπάλα βασικό βλέπουν οι Ιταλοί τη Γιουβέντους απόψε.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν βοήθησε χθες τους δημοσιογράφους με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για τις σκέψεις του αναφορικά με την 11άδα κόντρα στη Ρόμα αλλά αυτοί κάνουν τις προβλέψεις τους, βασιζόμενοι στις πληροφορίες τους.

Και σύμφωνα με αυτές, ο Αλέγκρι αφήνει το 4-3-3 και επιστρέφει στο 4-2-3-1, δίνοντας ξανά, μετά το ματς κυπέλλου με την Τζένοα, θέση βασικού στον Ντιμπάλα.


Συγκεκριμένα, η επικρατέστερη 11άδα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ είναι η εξής: Σένζνι, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.


2 σχόλια:

  1. Επιστροφή στρη συντηρητικούρα από τον Αλέγκρι. α ήθελα να κερδίσουμε το κέντρο με τον Ματουιντί μέσα. Στο δεξί της άμυνας με τον Μπαρτζάλι εκεί πάντα υπάρχει πρόβλημα. Ήθελα φουλ επίθεση από αρχη.., να μην πάρουν ανάσα , αλλά με 2 στο κέντρο είναι δύσκολο. Βλέπω Under,m όπως με την ίντερ και μακάρι αυτή τη φορά να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπυ εντός έδρας, έστω και με ένα γκολ.. Ελπίζω β΄΄εβαια να διαψευσθώ και να είναι μια άνετη νίκη. Ευχαριστώ... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σήμερα θα ήθελα: Σέζνι, Κουαδράδο, Σάντρο, Κιελίνι, Μπενάτια, Ματουιντί, Πιάνιτς, Μπερναντέσι, Ντιμπάλα, Ικουαίν , Κόστα. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή