21 Δεκ 2017

Ντάγκλας Κόστα: Μπορούμε να παίξουμε στα ίσα την Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ντάγκλας Κόστα μίλησε για το ματς με την Ρόμα, για τη Γιουβέντους που μπορεί να κοντράρει τους πάντες στην Ευρώπη και για την προσαρμογή του στις απαιτήσεις της Serie A.

Ο Βραζιλιάνος μπαίνει όλο και περισσότερο στο νόημα και παρουσιάζεται όλο και καλύτερος με τους μπιανκονέρι, περιμένοντας πλέον τον αγώνα του Σαββάτου με την Ρόμα.

«Είναι πολύ δυνατοί, ακόμη κι αν έχασαν στο κύπελλο από την Τορίνο δεν αλλάζει κάτι για το ματς του Σαββάτου. Θέλουμε να νικήσουμε πάντως, θα παίξουμε για αυτό και μπορούμε να τους νικήσουμε με την ποιότητα μας», είπε ο Ντάγκλας Κόστα στο Sky Italia και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς προσαρμόζεται στην Ιταλία.

«Αυτούς τους μήνες έχω δουλέψει πολύ στην τακτική και στην άμυνα, έχω ακόμη πράγματα που πρέπει να βελτιώσω πάντως, αφού το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό από το γερμανικό και αυτό της Ουκρανίας, στα οποία έχω αγωνιστεί», είπε αρχικά.


Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ, ο Μπερναρντέσκι, ο Ματουιντί, ο Μπετανκούρ χρειαστήκαμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματτικότητα και στο νέο σύστημα, στις κινήσεις του Αλέγκρι. Ο μίστερ μας βοηθάει πολύ και δουλεύω για να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς. Κάθε μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερο τι σημαίνει να είσαι στη Γιουβέντους».

Τέλος, σε ερώτηση για τις δυνατότητες της Γιούβε, είπε πολλά με λίγα λόγια: «Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, μπορούμε να παίξουμε στα ίσα με την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γιουβέντους έχει αρκετούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα φανταστικό κλαμπ»!


1 σχόλιο:

  1. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η Γιουβέντους και η ψυχολογία αποτυπώνεται από τέτοιες δηλώσεις. 'Υπό' είναι ακόμη η Γιουβε. Πριν 15-20 χρόνια κανείς που έπαιζε στην Γιουβε δεν θα έκανε δηλώσεις οπτικής από κάτω προς τα πάνω. Κανείς δεν θα έλεγε ότι... μπορούμε να παίξουμε στα ίσια την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Στην Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα έλεγαν ότι μπορούν να παίξουν στα ίσα την Γιουβέντους (και την Μίλαν). Και όλα αυτά κ. Κόστα σε μια περίοδο που και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ δεν είναι καν στις 2-3 δυνατότερες ομάδες της Ευρώπης. Και οι δυο είναι σε μεγάλη κάμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή