23 Δεκ 2017

Ο Ντιμπάλα δε μένει εκτός αρχικής ενδεκάδας μόνο για αγωνιστικούς λόγους, κάτι δεν κολλάει…

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκανε ένα καλό ματς απέναντι στη Τζένοα στα μέσα της εβδομάδας. Μάλιστα, βρήκε το γκολ που είχε πει ο Αλέγκρι ενώ συμμετείχε στο άλλο.

Σε γενικές γραμμές, πέτυχε την επαναφορά που αναζητούσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά ήθελαν όλοι στη Γιουβέντους. Και τρεις ημέρες μετά, ο Αργεντίνος είναι εκτός 11άδας.

Το Νο 10 της Γιουβέντους δε διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Ούτε στα προσωπικά του, όπως φαίνεται, αλλά ούτε στα ποδοσφαιρικά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί τελικά έμεινε εκτός αρχικού σχήματος, σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι λένε πως ο προπονητής ξέρει κάτι που εμείς δε γνωρίζουμε, οπότε δε θα αναλύσουμε αυτή την απόφαση του Μαξ. Εξάλλου, είναι σίγουρο πως θα δεχθεί ερωτήσεις γι’ αυτή την επιλογή του.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως πρέπει να θυμηθούμε πως ο Ντιμπάλα δεν αγωνίσθηκε ούτε απέναντι στην Ιντερ. Και τώρα ούτε απέναντι στη Ρόμα. Δηλαδή στους αγώνες απέναντι στους βασικούς αντιπάλους σου, το 10άρι που προορίζεται να είναι και ο ηγέτης της ομάδας, είναι στον πάγκο.


Κάτι δεν κολλάει...

Και δεν αναφερόμαστε σε πιθανή μεταγραφή, πώληση ή κάτι σχετικό καθώς με αυτόν τον τρόπο, η Γιουβέντους μόνη της κατεβάζει το κασέ του παίκτη της. Είναι δύσκολο να μένει εκτός σε δύο σημαντικά παιχνίδια μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Μήπως αυτή είναι η σιωπηλή τιμωρία του νεαρού Πάουλο για τις ανώριμες κινήσεις που κάνει αυτός και ο μάνατζέρ του;


1 σχόλιο:

  1. Α, ρε Χατζηπαναγή, έζησες σε εποχές που οι ομάδες κρεμούσαν τα δελτία στους τοίχους και τώρα κάθε μ@λακισμένο που παίρνει εκατομμύρια κάνει νούμερα σε ομάδες που ο μισός πλανήτης θα έπαιζε τζάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή