23 Δεκ 2017

Η Παρί θέλει ν’ αρπάξει παίκτη που ενδιαφέρει τη Γιούβε αλλά οι μπιανκονέρι έχουν ένα σοβαρό λόγο να την καταγγείλουν

Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν για την Παρί Σεν Ζερμέν και υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους, θα πρέπει η UEFA επιτέλους να δείξει ότι υπάρχει.

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αποδεικνύει σε κάθε ματς ότι μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα και είναι δεδομένο ότι η Λάτσιο θα πάρει πολλά λεφτά όταν αποφασίσει να τον πουλήσει. Από ποιον θα τα πάρει δεν το ξέρει κανείς βέβαια, με τη Γιούβε να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά εδώ το θέμα μπορεί να ξεφύγει...

Και μπορεί να ξεφύγει, επειδή έχουν κυκλοφορήσει ήδη σενάρια που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να σκέφτεται να προσφέρει... 170 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να κόψει την όρεξη των άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται.


Αν ισχύει κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι οι Παριζιάνοι είναι -θεωρητικά- ήδη υπό έλεγχο για το Financial Fair Play λόγω των μεταγραφών Νεϊμάρ και Μπαπέ, θα πρέπει η UEFA να εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται με τους Αραβες και έχουν τέτοια ασυλία;

Πώς γίνεται, για παράδειγμα, οι Μίλαν και Ιντερ να είναι συνεχώς υπό έλεγχο και να κινδυνεύουν (Μίλαν) ή να τους έχουν ήδη επιβληθεί στο παρελθόν (Ιντερ) ποινές και η Παρί μπορεί να ξοδεύει όσα να 'ναι διαλύοντας το ποδόσφαιρο; Γιατί με αυτά που κάνουν οι Αραβες, θα το διαλύσουν το ποδόσφαιρο γιατί αργά ή γρήγορα θα σκάσει η φούσκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου