9 Δεκ 2017

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τους μονομάχους του Γιούβε-Ιντερ

Η Tuttosport προσπάθησε να βάλει τους πάντες στο κλίμα του Γιουβέντους-Ιντερ, αναφέροντας κάποια στατιστικά που αφορούν τις δύο ομάδες.

Οι μπιανκονέρι υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου τους αήττητους νερατζούρι με στόχο να τους αναγκάσουν στην πρώτη τους ήττα και να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία. Μέχρι να γίνει αυτό, η Tuttosport ανέφερε κάποια στατιστικά που αφορούν την αναμέτρηση και τα οποία είναι τα εξής...

- Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει νικήσει μόνο μία φορά τη Γιουβέντους σε 21 αγώνες πρωταθλήματος (τρεις ισοπαλίες και 17 ήττες), τον περασμένο Μάιο στο 3-1 της Ρόμα στο Ολίμπικο.

- Η Ιντερ είναι η ομάδα, κόντρα στην οποία ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει τις περισσότερες ήττες στη Serie A (7). Από αυτές τις επτά ήττες πάντως, μόνο μία είναι ως προπονητής της Γιουβέντους, το περσινό 2-1 στο Μεάτσα.

- Στα τελευταία 11 ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ για το πρωτάθλημα, ποτέ δεν έχει έρθει το ίδιο σκορ δύο σερί φορές. Σε αυτά τα 11 ματς η Γιούβε έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες ενώ δύο φορές νίκησαν οι νερατζούρι.

- Στα τελευταία 11 ματς με αντίπαλο την Ιντερ στο Τορίνο η Γιουβέντους έχει επτά νίκες και μόνο μία ήττα ενώ τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες. Αυτά έγιναν στο Juventus Stadium, να δούμε τώρα πώς θα κάνει... ντεμπούτο σε derby d'Italia το Allianz Stadium.


- Η Γιουβέντους έχει σκοράρει σε 44 σερί ματς της Serie A, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ, ενώ στην έδρα της έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στους τελευταίους 45 αγώνες.

- Ο Χουάν Κουαδράδο έχει πετύχει τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με αντίπαλο την Ιντερ.

- Η Γιούβε είναι από τις... αγαπημένες ομάδες του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος έχει σκοράρει επτά φορές σε εννιά ματς κόντρα στους μπιανκονέρι. Στα τελευταία τέσσερα, πάντως, έχει βάλει μόνο ένα γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου