1 Ιαν 2018

Κιελίνι: Το θέμα είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια αλλά το Champions League δεν είναι εμμονή

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι σίγουρος για τις δυνατότητες της φετινής Γιουβέντους και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο αμυντικός των μπιανκονέρι μίλησε στη Mediaset, λέγοντας αρχικά πως «το 2017 ήταν μια θετική χρονιά, ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα του κόσμου μετά την Ρεάλ. Για 45 λεπτά ήμασταν κοντά στον στόχο που θέλουμε όλοι μας. Η Γιουβέντους είναι εκεί, το αποδεικνύει. Το Champions League δεν είναι εμμονή, είναι ένας στόχος που έχουμε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε».

Συνεχίζοντας, ο Κιελίνι είπε ότι «την Τετάρτη έχουμε την Τορίνο στο Coppa Italia, το οποίο επίσης είναι στόχος μας. Ο δρόμος είναι μακρύς, κανείς στόχος μας δεν είναι εύκολος αλλά και κανείς δεν είναι απραγματοποίητος. Το ρόστερ μας είναι μεγάλο και έχει μεγάλες δυνατότητες, σκεφτείτε ότι το Σάββατο δεν έπαιζαν, για παράδειγμα, Ντάγκλας Κόστα και Κουαδράδο. Το ρόστερ που έχουμε μας επιτρέπει να στοχεύουμε στο μάξιμουμ αλλά αυτά είναι λόγια και τα λόγια χάνονται, το θέμα είναι οι πράξεις. Ξεκινώντας από το ματς της Τετάρτης».


Τέλος, σχετικά με το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι, σχολίασε: «Δώσαμε ραντεβού με τη διοίκηση μετά τις γιορτές. Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Οπως έχω πει πολλές φορές, εδώ είμαι στην οικογένεια μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος».


4 σχόλια:

  1. Ε στο Champions League δεν είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης. Έχουμε 2, όσα και οι Νότιγχαμ, Μπενφίκα, Πόρτο, ενώ πάνω μας είναι ίντερ, Γιουνάιτεντ, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ρεάλ. Και το γήπεδό μας πρέπει να μεγαλώσει. Μόνο τη Νότιγχαμ από αυτές ξεπερνάμε. Νομίζω το 41000 είναι λίγο, για να μπούμε στην ελίτ, οσον αφορά και στα γήπεδα. Η Μπιλμπάο π.χ. έχει πολύ μεγαλύτερο. Αυτά είναι πράξεις και αναμφισβήτοιτοι αριθμοί και όχι λόγια.. και η διοίκηση δεν ξέρω αν τα έχει δει στο πολύ σοβαρό.Forza Juve! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Chris il Capo Έχεις δίκιο η Γιουβε δεν είναι στην... ελίτ της Ευρώπης γιατί έχει μόνο 2... κατακτήσεις τσάμπιονς λιγκ (8 τελικούς, η πρώτη ομάδα που κατέκτησε ότι τίτλο κυκλοφορεί στην γη τα παραβλέπουμε). Άσε που σύμφωνα με όσα λες και με την λογική σου, στην Ευρώπη είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Νότιγχαμ και Πόρτο. Α, και το γήπεδο της Γιουβε που παίζει να είναι το καλύτερο στην γη αυτή την στιγμή για ένα σωρό λόγους, είναι λίγο για να μπει η Γιουβε στην... ελίτ γιατί έχει 41 χιλιάρικα θέσεις. Να φανταστείς ότι η ΑΕΚ παίζει σε γήπεδο με 75.000 θέσεων. Α, και να αλλάξουμε διοίκηση, είναι ασόβαροι. Αν δεν είσαι 13 χρονών δες λίγο μήπως είναι καλύτερα να γίνεις φίλαθλος της Μπαρτσελόνα. Θα σου ταιριάζει καλύτερα. Αλλιώς πες μας τι πίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσυ εχεις δικιλ φιλε.. Δεν εννοω ειμαστε σα τη Νοτιγχαμ κ την Πορτο.. και οι τελικοι μετρανε..όλα Και ουτε στο γηπεδο μετραει μονο η χωρητικοτητα, αλλά και το ολο.. Πχ.. είμαστε καλυτεροι σα συνολο με τον όλο χωρο, τα γραφεια κτλ, αλλά σκεψου και το τι ειπε ο Πλατινι όταν επισκεφτηκε το φηπεδο για ξεναγηση..κ εξεθεσε τη διοικηση... Λες να μη γουσταρω ουτε εγω ούτε ο Πλατινι τη Γιουβε; Είπε, λοιπον, ότι φανταζόταν για τη Γιουβε ένα γήπεδο των 50 - 60 χιλιάδων. Για μενα το ιδανικο θα ήταν των 50, με κερκιδες που σκεπαζονται στου αγωνες που δε θα γεμισε.., όπως αυτο της Στοκχολμης.. όσον αφορα στα κύπελα, ναι πρεπει να πάρουμε ένα - δύο ακόμα για να είμαστε στην ελιτ από πλευρας κατακτησεων. Και ό,τι γραφουμε εδω για το καλο το γραφουμε. Η κριτικη όταν ειναι καλοπροαίρετη , και λανθασμενη να είναι, δεν κανει κακο. Chris il Capo

      Διαγραφή
  3. Άλλο το είσαι πίσω στις κατακτήσεις και άλλο το δεν είσαι στην ελίτ. Η Γιουβε όχι μόνο είναι στην ελίτ αλλά και στις κορυφαίες θέσεις της ελίτ. Λάθος όρο χρησιμοποίησες. Όσο για το γήπεδο να σου θυμίσω ότι το Τορίνο είναι τα Γιάννενα της Ιταλίας. Εδώ στο Μιλάνο και στην Ρώμη και δεν γεμίζουν γήπεδα 70αρια, θα γεμίσει στο Τορίνο;Το τσάμπιονς λιγκ είναι 6 αγώνες στην έδρα σου που θα είναι γεμάτο και 70 χιλιάρικα κόσμο αν είχες θέσεις. Όλο το χρόνο όμως στο πρωτάθλημα; Η διοίκηση δεν ήθελε να παίζει σε μισογεμάτο γήπεδο όλη την χρονιά 50 αγώνες!Υπολόγισε και κατασκεύασε το σωστό νούμερο που στην τελική δεν το λες και... μικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή