8 Ιαν 2018

Οι δύο κλεισμένες μεταγραφές και η μία που έρχεται από τώρα για τη νέα Γιουβέντους

Αν η μεταγραφή του Εμρέ Τσαν κλείσει, η Γιουβέντους θα έχει ήδη στρώσει ιδανικά το σκηνικό για το καλοκαίρι.

Οταν μία διοίκηση φτιάχνει μια ομάδα που νικάει τόσο η Γιούβε, προφανώς κάτι κάνει καλά. Ειδικά όταν δεν φοβάται να αλλάξει την ομάδα, να αλλάξει παίκτες-ονόματα ή παίκτες-κλειδιά, αλλά συνεχίζει να νικάει, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

Οι Ιταλοί λένε ότι το όπλο των μπιανκονέρι είναι ο προγραμματισμός τους. Οτι έχουν αποφασίσει αρκετό καιρό πριν, δηλαδή, πώς θα χειριστούν το κάθε θέμα, με αποτέλεσμα να κάνουν τα κουμάντα τους από νωρίς. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν, όπως για παράδειγμα η μη απόκτηση ενός χαφ (Ματουιντί) μετά την πώληση του Πογκμπά, αλλά ο κανόνας δεν αλλάζει. Τουλάχιστον όσο δεν αλλάζουν τα αποτελέσματα.

Αυτά όλα μάλλον βρίσκουν εφαρμογή και για το προσεχές καλοκαίρι. Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά, ουσιαστικά το τυπικό απομένει αν δεχθούμε όλα τα ιταλικά και αγγλικά ρεπορτάζ, για να κλείσει τον Τσαν. Αν το κάνει, θα είναι ουσιαστικά η 3η μεταγραφή για το προσεχές καλοκαίρι, αφού θα ντυθούν σίγουρα μπιανκονέρι και οι Καλντάρα-Σπινατσόλα.


Οταν άλλες ομάδες σκέφτονται τι θα κάνουν στη μεταγραφική περίοδο που έχει ήδη αρχίσει, η Γιούβε έχει ήδη τρεις κλεισμένες μεταγραφές για την μεταγραφική περίοδο που θα αρχίσει σε πέντε μήνες. Τρεις μεταγραφές που δεν επηρεάζουν το καλοκαιρινό της μπάτζετ, αφού ο ένας θα είναι ελεύθερος, ο άλλος είναι δανεικός που επιστρέφει καλύτερος, ο πιο ελπιδοφόρος από τους τρεις έχει ανακοινωθεί από τον... περσινό Ιανουάριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου