11 Ιαν 2018

Κάποιοι θα ήθελαν ο Αλέγκρι να διαδεχθεί ξανά τον Κόντε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διαδέχθηκε τον Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους και στην Αγγλία θα ήθελαν να συμβεί το ίδιο και στην Τσέλσι.

Η γκρίνια του Κόντε για τα μεταγραφικά θέματα και για τα λεφτά που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Λονδρέζοι για ενίσχυση έχει αρχίσει να κουράζει τη διοίκηση τους, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ότι τελικά οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, στην Τσέλσι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Αλέγκρι σαν πιθανό αντικαταστάτη αλλά αυτό, συμπληρώνει η εφημερίδα, δεν επηρεάζει ουσιαστικά την κατάσταση.


Και δεν την επηρεάζει, γράφει η Corriere dello Sport, επειδή η Γιουβέντους δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον προπονητή της -ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2020- να φύγει ενώ και ο ίδιος ο Αλέγκρι νιώθει καλύτερα από ποτέ στο Τορίνο.


1 σχόλιο:

  1. Να πάει ο Αλέγκρι στην Τσέλσι να πάρει η Τσέλσι 1-2 σερί πρωταθλήματα και να πάει και τελικό τσάμπιονς λιγκ, να πάει Κόντε να τον βρει και να παίζουν μισή ώρα ξύλο στο μετρό του Λονδίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή