17 Ιαν 2018

Ποιοι φεύγουν από την άμυνα της Γιούβε το καλοκαίρι και τα ονόματα που παρουσιάζονται ως αντικαταστάτες

Η Γιουβέντους δεν δείχνει διάθεση να κάνει κάτι σε αυτή την μεταγραφική περίοδο αλλά τα σενάρια για το καλοκαίρι έχουν ήδη αρχίσει.

Οι μπιανκονέρι είναι και σκοπεύουν να παραμείνουν, τουλάχιστον με βάση όσα λένε και επισήμως, ήσυχοι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά ήδη έχουν αρχίσει να δουλεύουν για το καλοκαίρι. Και σε αυτό αναφέρεται σήμερα και η Gazzetta dello Sport.

Η εφημερίδα φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις μεταγραφικές σκέψεις της Γιούβε ενόψει καλοκαιριού, εστιάζοντας στις αλλαγές που θα γίνουν στις δύο πλευρές της άμυνας. Δύο εκ των Λιχτστάινερ, Ασαμόα και Αλεξ Σάντρο θα φύγουν γράφει η εφημερίδα, ο Ντε Σίλιο θα παραμείνει κανονικά, ο Σπινατσόλα θα επιστρέψει από τον δανεισμό στην Αταλάντα και από εκεί και πέρα θα γίνουν μεταγραφές.


Ποιες θα είναι αυτές;

Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτή την στιγμή αλλά η Gazzetta dello Sport γράφει... κάμποσα ονόματα πλάγιων μπακ, για οποιαδήποτε πλευρά, που είναι στη λίστα της Γιουβέντους. Εχουμε και λέμε: Ο Εμερσον Παλμιέρι της Ρόμα, ο Βέντερ της Λεβερκούζεν, ο Πάβελ Καντεράμπεκ της Χόφενχαϊμ, ο Σαντιάγκο Αρίας της Αϊντχόφεν, ο Τόμας Μουνιέ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Χοσέ Λουίς Γκαγιά της Βαλένθια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου