12 Ιαν 2018

Αντρέα Μποτσέλι: Είμαι Ιντερίστα, αλλά πάνω απ' όλα αντι-Γιουβεντίνος

Ενας τενόρος που έχει τον σεβασμό όλων, δήλωσε σήμερα ότι είναι πρώτα από όλα αντι-Γιουβεντίνος και μετά οπαδός κάποιας άλλης ομάδας.

Για τον Αντρέα Μποτσέλι υπάρχει σεβασμός από όλους, τόσο για την κλάση του ως τενόρος όσο και για το πρόβλημα όρασης. Ο Μποτσέλι, δεδομένα, είναι μία από τις προσωπικότητες της Ιταλίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αλάνθαστος.

Αυτό, άλλωστε, φρόντισε να το παραδεχθεί δημοσίως ο ίδιος, με όσα είπε μετά την παραλαβή του βραβείου Mediterraneo 2018, με την απονομή να γίνεται από ένα κλαμπ οπαδών (Andria 2002) της Ιντερ.


«Το πάθος μου για τα νερατζούρι χρώματα γεννήθηκε στα χρόνια του κολλεγίου, όταν η ομάδα του Ελένιο Ερέρα κατακτούσε τα πάντα στην Ιταλία και στον κόσμο. Είμαι Ιντερίστα, αλλά πάνω απ' όλα αντι-Γιουβεντίνος», ήταν τα λόγια του Μποτσέλι.

Ευτυχώς ο αείμνηστος και μεγάλος Γιουβεντίνος Λουτσιάνο Παβαρότι δεν είχε δηλώσεις ποτέ αντι-οτιδήποτε...


2 σχόλια:

  1. όταν προτεραιότητά σου είναι να μισείς τον αντίπαλο και όχι να αγαπάς την ομάδα σου τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είσαι ο μεγαλύτερος ο καλύτερος ο πρώτος δεν έχεις αντί! !όσο για τον μάστορα που δήλωσε όλα αυτά δεν θα τον σεβαστώ γιατί από τα λεγόμενά του δεν είναι άξιος σεβασμού και θα του πω να δει λίγο μπαλίτσα γιατί μάλλον πότε δεν έβλεπε μπαλίτσα! !
    Stefanos Trikala! !forza juve! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή