28 Ιαν 2018

Παραδοχή Αλέγκρι για την αγωνιστική εικόνα της Γιουβέντους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν είχε λόγο να αρνηθεί ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι της.

Οι μπιανκονέρι πέρασαν από το Μπεντεγκόντι με το 2-0 επί της Κιέβο, σε ένα ματς που απλοποιήθηκε πολύ από την στιγμή που οι Βερονέζοι σωστά, όπως επισημαίνει και το σύνολο του ιταλικού Τύπου σήμερα, έμειναν με 9 παίκτες.

«Ηταν δύσκολο γιατί η Κιέβο αμυνόταν καλά. Προσπαθήσαμε να τους ανοίξουμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά προφανώς τα πράγματα έγιναν πιο απλά όταν έμειναν με 9 παίκτες, αν και χάσαμε λίγο την ισορροπία μας και δεν συνειδητοποιήσαμε ότι απέμεναν άλλα 30 λεπτά. Νικήσαμε, δεν δεχθήκαμε γκολ και είμαι χαρούμενος γι' αυτό», είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έβγαλε τον Ασαμόα για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνέχισε...


«Επρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό, αντιθέτως παίζαμε όσο αργά έπρεπε για να βολεύεται η Κιέβο. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε ό,τι αφορά τον ρυθμό μας, να μάθουμε πότε πρέπει να ανεβάζουμε και πότε να κατεβάζουμε, γιατί αλλιώς γινόμαστε προβλέψιμοι».

Οσο για το αν ήταν τελικά λάθος ο δανεισμός του Μάρκο Πιάτσα στη Σάλκε, ο Αλέγκρι σχολίασε:  «Τώρα, εκ των υστέρων, είναι πολύ εύκολο να το λέμε. Θα δούμε πώς θα πάει ο Κουαδράδο και ελπίζουμε ότι σε 20 μέρες θα είναι ξανά διαθέσιμος ο Ντιμπάλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου