26 Ιαν 2018

Για πρώτη φορά ο Μπουφόν είπε επίσημα κάτι που όλοι ήθελαν ν’ ακούσουν

Ο Τζανλουίτι Μπουφόν για πρώτη φορά είπε ότι θα του άρεσε να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο, αρκεί να συμφωνεί και η Γιουβέντους.

Ολοι υπολογίζουν ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του αρχηγού των μπιανκονέρι αλλά αυτό δεν θα πρέπει να θεωρείται οριστικό. Τουλάχιστον όχι πριν τη συνάντηση που θα έχει ο Μπουφόν με τον Αντρέα Ανιέλι, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στη La Repubblica.

«Θα συναντήσω σύντομα τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι και θα μιλήσουμε. Θέλω το καλό της ομάδας, να καταλάβω τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε, αν η Γιουβέντους θωρεί ότι μπορώ να είμαι ακόμη σημαντικός. Θα μου άρεσε, αλλά η λύση θα πρέπει να βρεθεί από κοινού με τη διοίκηση. Θα πρέπει να χτίσουμε μαζί, αν γίνεται, ένα μονοπάτι λογικό και αποδεκτό και από τις δύο πλευρές. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να γίνω πρόβλημα ούτε για τη Γιούβε ούτε για τους συμπαίκτες μου», είπε ο Τζίτζι, ο οποίος σε ερώτηση για το αν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει αλλά χωρίς να είναι πάντα βασικός, απάντησε...


«Πάντα έδινα χώρο στους άλλους. Είμαι χαρούμενος για τον Σέζνι, είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας και αν κατακτήσουμε το φετινό πρωτάθλημα η συνεισφορά του θα είναι μεγάλη. Το μέλλον είναι δικό του».

Οσο για το αν θα ψάξει άλλη ομάδα σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τη Γιουβέντους, ο Μπουφόν ήταν σαφής: «Γιουβέντους ή τίποτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου