29 Ιαν 2018

Ντάνι Αλβες: Ο κόσμος ανήκει στους θαρραλέους, άφησα τη Γιουβέντους για το Champions League

Αφού είχε ηρεμήσει για ένα διάστημα, ο Ντάνι Αλβες μίλησε ξανά για τη Γιουβέντους και έδωσε μια νέα (πόσες ακόμη;) εκδοχή για τον λόγο που έφυγε.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA και εκεί μίλησε για όσα ζει στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την καριέρα του και γενικά για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Κάποια στιγμή, όπως ήταν λογικό, ο Αλβες ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι είναι συμπαίκτης με τον Νεϊμάρ ξανά, για να εξηγήσει στην απάντηση του για το ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

«Ο στόχος μας είναι το Champions League. Αυτό σκεφτόταν ο Νεϊμάρ όταν αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν άφησα τη Γιουβέντους. Το Champions League είναι αυτό που μας έκανε να φύγουμε από τις ομάδες μας και να έρθουμε εδώ, το Champions League είναι αυτό που ανεβάζει την αδρεναλίνη μας. Ο κόσμος ανήκει στους θαρραλέους, αν δεν είσαι θαρραλέος μένεις πάντα στη σκιά και δεν είναι αυτό που θέλουμε», ήταν η απάντηση του Βραζιλιάνου.


Απλά να σημειώσουμε ότι ο θαρραλέος Ντάνι Αλβες έχει δώσει καμιά 10αριά διαφορετικές εξηγήσεις προς το παρόν στο γιατί έφυγε από τη Γιουβέντους και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα πει και κάτι διαφορετικό...


5 σχόλια:

  1. Μες στον μπαφο ο ντανι... Δεν εξηγείται αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας έφυγε από την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και ο άλλος από την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ για να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους και να διεκδικήσουν με την Παρί το τσάμπονς λιγκ. Μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που ηταν ο <> στον τελικο? εψαχνα και δεν τον εβρισκα. εκει που τον χρειαστηκαμε ηταν προκλητικα απων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....και για κάτι ψιλα εκατομμύρια περισσότερα στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι όπως τα λέει, τότε γιατί ήρθε πέρσι στη Γιούβε; Ας πήγαινε στη Ρεαλ να το έπαιρνε... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή