22 Ιαν 2018

Αλέγκρι: Από την επόμενη εβδομάδα ο Μπουφόν θα είναι έτοιμος και ξανά βασικός

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα με την Τζένοα έδωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα κυριότερα από όσα είπε, χθες, ο προπονητής της Γιουβέντους.

Για το αν είναι πλεονέκτημα να παίζει μετά τη Νάπολι: «Το πλεονέκτημα είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Το ματς με την Τζένοα θα είναι δύσκολο γιατί πάντα είναι δύσκολο το πρώτο μετά από διακοπή. Φέτος, για παράδειγμα, χάσαμε με Λάτσιο και Σαμπντόρια στα πρώτα ματς μετά από διακοπές. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις για την φυσική κατάσταση. Θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα με καλή τεχνική, επικίνδυνη στις στημένες φάσεις και με παθητικό μόνο τρία γκολ στα τελευταία επτά ματς. Στα τελευταία τέσσερα μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ, μόνο από εμάς στο κύπελλο έφαγε».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Μπουφόν και αν παραμένει ο βασικός: «Ο Τζίτζι είναι ο βασικός, ο Σέζνι έκανε σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά από την επόμενη εβδομάδα ο Μπουφόν θα είναι έτοιμος και θα είναι ξανά βασικός».


Για την αφλογιστία του Ιγκουαΐν και την απουσία του Ντιμπάλα: «Το έχω ξαναπεί, δεν έγινε και τίποτα αν ο Γκονσάλο δεν σκοράρει σε 3-4 ματς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Οσο για τον Πάουλο, παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της αποθεραπείας του, αυτός και ο Χέβεντες θα αργήσουν περισσότερο από τους άλλους που είναι τραυματίες».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Ο Ντε Σίλιο είναι έτοιμος, ο Κουαδράδο θα δούμε μέσα στην εβδομάδα πώς πάει, από το επόμενο ματς θα είναι διαθέσιμοι και οι Μαρκίζιο-Μπουφόν. Μόνο οι Ντιμπάλα και Χέβεντες θα αργήσουν λίγο, σε σχέση με τους άλλους πάντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου