2 Ιαν 2018

Η απορία του Μπουφόν για τη δουλειά του Αλέγκρι

Στη συνέντευξη του στη Gazzetta dello Sport ο Τζίτζι Μπουφόν στήριξε σε απόλυτο βαθμό τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίο θεωρεί ότι είναι αδικημένος.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ρωτήθηκε για τη φετινή ομάδα και τα προβλήματα που υπήρχαν αρχικά στην άμυνα, λέγοντας ότι «ήταν έκπληξη να ακούω ότι έχουμε προβλήματα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς αν η Νάπολι νικάει συνεχώς, για να προσθέσει: «Ακουσα επίσης ότι η άμυνα είναι πιο αδύναμη αλλά οι παίκτες, πάνω-κάτω, είναι οι ίδιοι. Η διοίκηση έχει χτίσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους υπερήφανους, αφοσιωμένους και με διάθεση να παλέψουν και να νικήσουν, γι' αυτό ελπίζουμε να νικήσουμε ξανά».


Και κάπου εκεί, ο Μπουφόν θέλησε να αναφερθεί και στον προπονητή, λέγοντας: «Πέρα από το ρόστερ, όμως, υπάρχει και το management του Αλέγκρι, για το οποίο κανείς δεν μιλάει επειδή δεν το διαφημίζει ο ίδιος και το οποίο ήταν και είναι άριστο. Μου φαίνεται ότι υπάρχουν πάντα κομπλιμέντα για όλους μας αλλά όχι πολλά για τον μίστερ και δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν ακούμε πολλά για τον Αλέγκρι αλλά όταν νικάς τόσο πολύ σημαίνει ότι ο προπονητής είναι καθοριστικός. Δεν θα γίνω ποτέ προπονητής αλλά αν γινόμουν, θα ήθελα να πάρω από τον Αλέγκρι το καθαρό μυαλό του και την θαρραλέα τρέλα του που τον οδηγεί στο να κάνει συγκεκριμένες επιλογές σε συγκεκριμένες στιγμές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου