24 Ιαν 2018

Το μήνυμα της Γιουβέντους για τον Τζάνι Ανιέλι που έφυγε σαν σήμερα πριν 15 χρόνια

Ηταν 24 Ιανουαρίου 2003 όταν έφευγε από τη ζωή ο Τζάνι Ανιέλι.

Ο Avvocato, όπως έχουμε ξαναγράψει κι όπως ξέρουμε όλοι, δεν ήταν απλά ένας τρομερά δυνατός επιχειρηματίας. Ο πατριάρχης της οικογένειας Ανιέλι ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα που ήξερε πώς να αντιμετωπίζει το κάθε πράγμα, ένας άνθρωπος με χιούμορ, με αγάπη για την τέχνη και με λατρεία για τη Γιουβέντους.

Και η Γιούβε, φυσικά, δεν γίνεται να τον ξεχάσει, γράφοντας το εξής μήνυμα σήμερα, στη 15η επέτειο από τον θάνατο του...


«Η 24η Ιανουαρίου είναι η μέρα μιας επετείου που όλοι νιώθουμε πολύ. Είναι η μέρα στην οποία, το 2003, όλοι μας μέναμε ορφανοί από μια εκ των πιο σημαντικών προσωπικοτήτων της ιστορίας μας. Στις 24 Ιανουαρίου 2003, για την ακρίβεια, μας άφηνε ο Τζοβάνι Ανιέλι. Εφευγε ένας πρόεδρος (από το 1947 ως το 1953), ένα σημείο αναφοράς για τη Γιουβέντους, ένας φανατικός ποδοσφαιρόφιλος που έζησε μια αγάπη για τα μπιανκονέρι χρωματα που διήρκεσε μια ζωή. Ενας δεσμός που δεν σπάει, αυτός ανάμεσα στη Γιουβέντους και στον Avvocato, δυνατός περισσότερο από ποτέ σήμερα 15 χρόνια μετά τον θάνατο του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου