22 Ιαν 2018

Το παράπονο του προπονητή της Νάπολι και η απάντηση

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έριξε μπηχτή για Γιουβέντους και Σασουόλο ενώ τα έβαλε με το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από την Lega.

Η Νάπολι έκανε πολύ σημαντική νίκη στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα και θα περίμενε κανείς ότι στις δηλώσεις τους θα ήταν όλοι χαρούμενοι. Ολοι εκτός του Σάρι, αφού τα έβαλε με όλους και με όλα, ρίχνοντας και το καρφί του για Γιούβε και Σασουόλο όταν ρωτήθηκε για το αν αποτελεί μεταγραφικό στόχο ο Πολιτάνο των νεροβέρντι.

«Ο Πολιτάνο ήταν μια εναλλακτική για τον Βέρντι και μας αρέσει ως παίκτης αλλά ακούσαμε τον Μαρότα που ξεκαθάρισε ότι δεν πωλείται. Αστειεύομαι φυσικά», ήταν τα λόγια του Σάρι, με αφορμή το γεγονός ότι ο Μπέπε Μαρότα είχε ερωτηθεί πριν λίγες μέρες για το αν η Νάπολι θα πάρει τον Πολιτάνο, απαντώντας ότι δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνει η Σασουόλο αλλά κατά τη γνώμη του δεν έχει οικονομική ανάγκη για να πουλήσει.


Από εκεί και πέρα, ο Σάρι τα έβαλε και με την Lega για το γεγονός ότι για κάποιες εβδομάδες η Νάπολι θα παίζει μετά τη Γιουβέντους -αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν τα ήταν τυχαία όσα ανέφερε και ο Ναπολιτάνος δημοσιογράφος Κάρλο Αλβίνο- για να πάρει τελικά την απάντηση που έπρεπε από την Lega.

Τι λέει η απάντηση; Οτι σε 19 αγωνιστικές, εξαιρώντας τις πρώτες δύο που βασικά όλοι παίζουν την ίδια βραδινή ώρα λόγω ζέστης, η Νάπολι έχει παίξει... 14 φορές πριν τη Γιουβέντους και τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει παίξει σε όλες πριν τους μπιανκονέρι. Ποιο το πρόβλημα επομένως;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου