8 Ιαν 2018

Το εξωπραγματικό ποσό που έβαλε η Κάλιαρι στα εισιτήρια των Γιουβεντίνων και τα φαρμακερά σχόλια κατά των μπιανκονέρι

Είναι γνωστό πως εκεί που παίζει η Γιουβέντους, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, τα γήπεδα γεμίζουν.

Για τις διοικήσεις που φιλοξενούν τους μπιανκονέρι είναι μια καλή ευκαιρία ώστε να γεμίσουν τα ταμεία τους. Οχι μόνο από τους δικούς τους τους οπαδούς αλλά και από τους εκδρομείς της Γιουβέντους.

Ετσι, στο ματς του Σαββάτου με την Κάλιαρι, η κερκίδα των φιλοξενουμένων στη Σαρδηνία είχε τσουχτερό εισιτήριο, πιο ακριβό και από Champions League. Το εισιτήριο κόστιζε 65 ευρώ και έγινε πρώτο θέμα σε οπαδικές σελίδες.

Εκεί, οι οπαδοί της Γιούβε διαμαρτύρονταν για την τιμή και άλλοι οπαδοί, τους έκραζαν συνδέοντας το γεγονός με το χέρι του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Ας δούμε την κόντρα…

«Θέλατε έκπτωση; Για τον αγώνα συν την κλοπή των τριών βαθμών είναι μια τίμια τιμή», έγραφε ένας οπαδός. «Δεν είμαι Γιουβεντίνος σε καμία περίπτωση, αλλά πώς γίνεται κάποιοι να ασχολούνται με το αποτέλεσμα ενός αγώνα σε αυτή την σελίδα, όταν το πρόβλημα είναι τα 65 ευρώ για την θύρα των φιλοξενούμενων;», απαντούσε ένας πιο ψύχραιμος.

«Αν υπολογίσουμε ότι κάνουν μπίζνες και πιθανότατα δεν πληρώνουν ούτε αυτοί το εισιτήριο τους, καλά έκαναν και σας το έβαλαν τόσο ακριβά», ήταν το φαρμακερό σχόλιο ενός άλλου τιφόζο.


Και κάποια ακόμη:

- 65 ευρώ αλλά συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις βαθμοί στην τιμή.

- Κλέψατε για να... ισοφαρίσετε την τιμή.

- Πέρα από χρώματα και ομάδες, πρέπει να αφήσουμε άδεια τα γήπεδα ή τις θύρες των φιλοξενούμενων με αυτές τις τιμές. Τελεία.

- Σας πληρώνει η διοίκηση τα εισιτήρια, όπως και τις κορεό. Η συμμορία είναι ενωμένη σε τέτοια θέματα.

- 65 ευρώ... Μόνο μία λέξη για την Κάλιαρι... Ντροπή.

- Του χρόνου να βάλει η Γιουβέντους 65 ευρώ το εισιτήριο για τους Σάρδους στο Τορίνο

- 65 ευρώ... Πολύ καλή τιμή για να στείλουμε την Κάλιαρι στη Serie B.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου