20 Ιαν 2018

Η στιγμή που σημάδεψε τον Μπαρτσάλι στη Γιουβέντους

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι μίλησε για την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου, για την βραδιά που η Γιουβέντους τον σημάδεψε και για τον παράγοντα Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα στο Sky Italia.

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Μιλήσαμε πριν λίγες μέρες με τη διοίκηση, με τον Μαρότα, ελπίζω ότι θα ανανεώσω. Νομίζω πως και οι δύο πλευρές αυτό θέλουμε, δεν υπάρχει κάποια υπογραφή ακόμη αλλά είμαστε σε καλό σημείο».

Για την άφιξη του στη Γιουβέντους τον Ιανουάριο του 2011: «Ηρθα σε μια όχι και τόσο καλή περίοδο αλλά ανεξάρτητα από αυτό, όταν μπαίνεις στην αίθουσα τροπαίων και βλέπεις τι σημαίνει αυτό το κλαμπ, σε σημαδεύει. Περισσότερο κι από αυτό με σημάδεψαν τα εγκαίνια του γηπέδου, μια βραδιά στην οποία πιστεύω πως όλοι κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει Γιουβέντους. Από εκείνη την μέρα ξεκίνησε μια νέα εποχή για τη Γιούβε και πάνε όλα πολύ καλά».


Για τον Μπουφόν: «Είναι το παρόν, ο Τζίτζι είναι ο αρχηγός μας. Είναι ενεργός και για εμάς είναι καθοριστική η παρουσία του, είτε στο γήπεδο είτε στα αποδυτήρια. Στο μέλλον μπορώ να τον δω πολύ καλά σε κάποιο ρόλο στην ομοσπονδία, το να έχεις έναν πρωταθλητή όπως αυτόν για την Ιταλία θα κάνει καλό στο ποδόσφαιρο μας συνολικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου