6 Ιαν 2018

Για ποια μεταγραφή έβαλε φρένο ο Μαρότα δείχνοντας τη σκέψη της διοίκησης

Στις δηλώσεις του στη Rai ο Μπέπε Μαρότα δεν αναφέρθηκε μόνο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στον Αλεξ Σάντρο, αλλά και στον Πάουλο Ντιμπάλα, όπως και στον εαυτό του.

Η ιταλική κρατική τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα αργά χθες βράδυ και τα υπόλοιπα από όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, ο οποίος ρωτήθηκε αν ο Ντιμπάλα θα είναι το σύμβολο των μπιανκονέρι για τα επόμενα (πολλά) χρόνια.

«Αυτή είναι η δική μας πρόθεση, αυτό θέλουμε να κάνουμε. Επενδύσαμε αρχικά πάνω του ένα ποσό (40 εκατ. ευρώ) που εκείνη την στιγμή μπορεί να έμοιαζε υπερβολικό αλλά ο ίδιος απέδειξε ότι ήταν σωστό. Εχει με το μέρος του την νεαρή ηλικία του, οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να τον περιμένουμε, ξέρουμε ότι δεν πρέπει να αναμένουμε πως κάθε Κυριακή θα κάνει μαγικά πράγματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του. Ο Ντιμπάλα είχε τις δυσκολίες του αλλά είναι νέος, επομένως ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή, κάτι που έχει αυτή η διοίκηση και η Γιουβέντους συνολικά. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ο Πάουλο θα δικαιώσει την εμπιστοσύνη μας με εκπληκτικές εμφανίσεις», ήταν η απάντηση του Μαρότα.


Από εκεί και πέρα, ο γενικός διευθυντής της Γιούβε επιβεβαίωσε ότι από το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Σπινατσόλα θα επιστρέψει στο Τορίνο αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο διετής δανεισμός του στην Αταλάντα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον Βόιτσεκ Σέζνι, θέλησε να κλείσει το θέμα Ντοναρούμα («δεν είναι μια υπόθεση που παρακολουθούμε», είπε), για να ερωτηθεί και για το δικό του μέλλον, για το οποίο είπε...

«Είμαι πολλά χρόνια εδώ, ίσως ούτε εγώ να μην το φανταζόμουν, αλλά βρήκα μια ιδανική διοίκηση, ένα ιδανικό περιβάλλον. Βρήκα έναν πρόεδρο που βλέπει μπροστά και ο οποίος καταλαβαίνει ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του και να τους αφήνει να δουλεύουν με την απαραίτητη αυτονομία. Νομίζω πως το δικό μας μοντέλο διοίκησης φέρνει νίκες και αυτό φαίνεται και στην ομάδα. Είμαι, επομένως, πολύ καλά εδώ και θα συνεχίσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου