22 Ιαν 2018

Η πιο ευτυχισμένη -ποδοσφαιρικά- στιγμή του Σέζνι ήταν… απέναντι στη Γιούβε

Ο Βόιτσεκ Σέζνι μίλησε στη Rai και αναφέρθηκε σε όσα ζει στη Γιουβέντους, στον Τζίτζι Μπουφόν και σε όσα θέλει να έχει πετύχει στην επόμενη δεκαετία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός τερματοφύλακας των μπιανκονέρι.

- Η επιλογή να πας στη Γιουβέντους;
«Οταν σε καλεί η Γιουβέντους δεν έχεις επιλογή, η επιλογή έχει ήδη γίνει. Για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να κατακτήσουν τίτλους, η Γιουβέντους είναι ένα από τα 3-4πιο δυνατά κλαμπ της Ευρώπης. Η επιλογή να έρθεις εδώ είναι πραγματικά εύκολη».

- Τι περιμένεις να κερδίσεις με τη Γιουβέντους;
«Ολα. Ηρθα εδώ για να κατακτήσω όλους τους τίτλους, αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης».

- Πώς είναι να προπονείσαι με τον Μπουφόν;
«Ημουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου όταν ανταλλάξαμε φανέλες μετά το Ρόμα-Γιουβέντους πριν δύο χρόνια. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσα να προπονηθώ μαζί του, είναι επομένως μια πραγματικά σπουδαία εμπειρία».

- Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ξεκίνησες γνωρίζοντας ότι δεν θα είσαι βασικός στη Γιούβε, λόγω Μπουφόν, όπως στις άλλες ομάδες σου. Πώς έζησες αυτό το διαφορετικό;
«Για μένα, ναι, είναι ένα τεστ ταπεινότητας. Από την άλλη, βέβαια, δεν είναι ντροπή να είσαι ο αναπληρωματικός του Μπουφόν, γνωρίζοντας ότι μετά έχεις τη δυνατότητα να παραμείνεις ως βασικός στη Γιουβέντους. Δεν επέλεξα τη Γιούβε για τη φετινή σεζόν, την επέλεξα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Και είμαι σίγουρος ότι ήταν η σωστή επιλογή, αν και τώρα παίζω πολύ είναι η αλήθεια. Αποδεικνύω ότι είμαι ενός επιπέδου, επομένως είμαι πραγματικά χαρούμενος».

- Σε δέκα χρόνια από σήμερα σε βλέπεις στη Γιούβε;
«Ναι, μου αρέσει η σταθερότητα στη ζωή, επομένως αν παίζω καλά, ναι».

- Πώς θα σε περιέγραφες ως τερματοφύλακα;
«Δυνατός (γελάει)».


- Ενα άλλο πάθος σου είναι η μουσική.
«Ναι, αλλά αυτή δεν είναι δική μου επιλογή, είναι της γυναίκας μου. Είναι περισσότερο πάθος και δουλειά της γυναίκας μου, εγώ είμαι στο πλευρό της και την στηρίζω».

- Και είναι σημαντική τραγουδίστρια. Είναι αλήθεια ότι έχεις γράψει ένα τραγούδι της;
«Ναι».

- Πώς λέγεται;
«I do. Το έκανα σαν μια μικρή έκπληξη στη γυναίκα μου, χωρίς να γνωρίζω ότι τελικά θα το έβαζε στο άλμπουμ. Της άρεσε και το επέλεξε. Είναι λίγο περίεργο, αλλά διασκεδαστικό».

- Η γυναίκα σου έχει γεννηθεί στην Ουκρανία Ξέρει ότι ο τελικός του Champions League φέτος είναι στο Κίεβο;
«Θα ήταν τέλειο να είμαστε στον τελικό, θα έρθει και η σύζυγος μου μαζί μας».

- Και μετά θα γράψεις κι άλλο τραγούδι...
«Ναι. We are the Champions».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου