14 Ιαν 2018

Ηρθε η ώρα για την πολυπόθητη αναβάθμιση του Μπερναρντέσκι

Ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι είναι αυτός που αναμένεται να έρθει σε κεντρικό ρόλο μετά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα.

Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος η Γιουβέντους πέρασε από την έδρα της Κάλιαρι, σε μια βραδιά με εκ διαμέτρου συναισθήματα για Ντιμπάλα και Μπερναρντέσκι. Ο Αργεντίνος αποχώρησε λόγω τραυματισμού και θα μείνει εκτός για κάτι εβδομάδες, ο Ιταλός έβαλε το γκολ της νίκης. Το 3ο του γκολ σε τέσσερις συμμετοχές ως βασικός, έχοντας και μία ασίστ.

Με τον Πάουλο έξω επομένως, είναι η ώρα που ο Φεντερίκο θα πρέπει να δείξει έτοιμος. Να δείξει ότι είναι σταθερός, ότι αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο πού βρίσκεται και πως ξέρει και μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει.


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... υπέβαλε τον Μπερναρντέσκι στη γνωστή διαδικασία αναμονής των νέων παικτών και τον τελευταίο μήνα, αν θυμηθούμε και το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό λίγο αφότου μπήκε ως αλλαγή, τον ανέβασε λίγο.

Τώρα που ο χρόνος συμμετοχής θα αυξηθεί, όπως και οι απαιτήσεις σιγά-σιγά όσο θα κυλάει η σεζόν, ο διεθνής Ιταλός επιθετικός μέσος έχει την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει πολλούς πόντους στη Γιουβέντους, πιο νωρίς από ό,τι λέει ο Μπέπε Μαρότα ότι περιμένει κάτι τέτοιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου