14 Ιαν 2018

«Είπα δύο φορές “όχι” στη Γιούβε και δεν το μετάνιωσα. Θα έμενα εκεί τρεις μέρες, θα με έδιωχναν μετά…»

Πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής εξήγησε γιατί θα έμενε... τρεις μέρες στη Γιουβέντους την οποία βλέπει ξανά πρωταθλήτρια και εξήγησε πώς τον κέρδισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Αντόνιο Κασάνο παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και αναφέρθηκε στην καριέρα του, σε όσα έκανε σε αυτή και σε όσα δεν έκανε. Στη δεύτερη κατηγορία είναι η μεταγραφή του στη Γιούβε, στην οποία είπε «όχι» δύο φορές, με τον Κασάνο να ερωτάται αν μετάνιωσε για αυτό.

«Δεν μετάνιωσα καθόλου. Ενας ποδοσφαιριστής με τον χαρακτήρα μου θα έμενε τρεις μέρες εκεί. Την πρώτη θα υπογράφαμε, την δεύτερη θα με παρουσίαζαν στα ΜΜΕ και την τρίτη θα με έδιωχναν. Δεν ήμουν και δεν είμαι ποδοσφαιριστής για τέτοιου στυλ κλαμπ. Είμαι ελεύθερο πνεύμα και πρέπει να κάνω πάντα τις μαλ... μου. Στη Γιουβέντους δεν θα μπορούσα», ήταν η απάντηση του Κασάνο, ο οποίος τοποθετήθηκε και για το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.


«Η Γιούβε ξανά. Εύκολα. Είναι σε άλλο επίπεδο, η ομάδα και η οργάνωση της διοίκησης είναι σούπερ ενώ ο πάγκος της είναι πολύ πιο δυνατός από των άλλων. Κάθε τόσο μιλάω με τον Αλέγκρι στο τηλέφωνο, τον ακούω με χαρά και αγάπη», είπε ο Κασάνο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μαξ, τον οποίο είχε προπονητή στη Μίλαν.

«Ο Μαξ είναι τύπος που δεν του αρέσει η προβολή. Ο Αλέγκρι αποδεικνύει πράγματα στο γήπεδο, οι άλλοι οργανώνουν συνεντεύξεις για να αποθεώσουν τους εαυτούς τους. Αυτός που παίρνει τους βαθμούς και τα πρωταθλήματα όμως είναι ο Αλέγκρι. Αν τσακώθηκα μαζί του στη Μίλαν; Πολλές φορές, αλλά αν τσακώνεσαι με άτομα τίμια και πιστά δεν είναι πρόβλημα. Το λάθος ήταν πάντα δικό μου. Του έσπαγα τα αρχ... και αυτός μου απαντούσε πάντα ευθέως και ξεκάθαρα. Είναι αδύνατο να μην κρατήσεις πολύ καλές σχέσεις με έναν τέτοιο τύπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου