13 Φεβ 2018

«Τώρα δεν υπάρχουν μαθηματικά και υπολογισμοί. Τώρα μπαίνεις στο γήπεδο για να προκριθείς»

Ο Ντάγκλας Κόστα μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του αγώνα της Γιουβέντους με την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Για το Champions League: «Κανείς δεν θέλει να χάνει δύο τελικούς. Η Γιουβέντους αξίζει να κατακτήσει το τρόπαιο και θα δώσουμε τα πάντα. Νομίζω πως κάθε σπουδαίο κλαμπ θέλει να κατακτήσει αυτό τον τίτλο και εμείς δεν είμαστε εξαίρεση. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά για να νικήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Είμαστε στο Champions League και θέλουμε να το κατακτήσουμε, αν το καταφέρουμε θα έχουμε κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο, το οποίο έχω από όταν άρχισα την καριέρα του».

Για το πώς νιώθει στο Τορίνο: «Το να παίζεις για τη Γιουβέντους είναι κάτι που δεν περιγράφεται, δεν μπορούσα να φανταστώ καν την αγάπη των τιφόζι για τους ποδοσφαιριστές. Είναι εκπληκτικοί, μας μεταδίδουν την ενέργεια τους και έτσι πρέπει να γίνεται πάντα. Είναι φανταστικό να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και ελπίζω να παραμείνω πολλά χρόνια. Στην Ιταλία νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Για την τακτική: «Δουλεύουμε. Εχουμε βελτιώσει την τακτική μας, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ... Είμαστε στο σωστό δρόμο για να χτίσουμε μια συμπαγή άμυνα. Με την Τότεναμ θα είναι μια μάχη 180 λεπτών, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να μην δεχθούμε γκολ. Οταν η άμυνα μας είναι συμπαγής, μπορούμε να βγούμε μπροστά και να σκοράρουμε».

Για τη βελτίωση της Γιουβέντους: «Υπήρχαν αρκετοί νέοι παίκτες στην αρχή της σεζόν αλλά πλέον έχουμε γνωριστεί καλύτερα. Εχουμε κάνει καλή δουλειά. Τώρα αρχίζει μια διαφορετική φάση του Champions League, εντελώς διαφορετική από τους ομίλους. Τώρα δεν υπάρχουν μαθηματικά και υπολογισμοί. Τώρα μπαίνεις στο γήπεδο για να προκριθείς».

1 σχόλιο: