20 Φεβ 2018

Οι δύο φορές που ο Μπουφόν ήταν έτοιμος να φύγει από τη Γιούβε και η εποχή που οι μπιανκονέρι έχασαν την ψυχή τους

Ο Τζίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στις δύο φορές που έφτασε κοντά στο να φύγει από τη Γιουβέντους ενώ επέλεξε και την πιο όμορφη στιγμή ως μπιανκονέρο.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της Γιουβέντους, ένα απόσπασμα της οποίας είχαμε αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες, ρωτήθηκε και για το αν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τους μπιανκονέρι.

«Δύο φορές έφτασα κοντά στο να φύγω από τη Γιούβε. Ηταν τότε που δεν με αναγνώριζα πλέον, ένιωθα ότι δεν ήμουν ο ίδιος. Σκεφτόμουν πως ή εγώ είμαι εκτός πορείας και έπρεπε να ξαναβρώ τον δρόμο μου ή δεν έπρεπε να συνεχίσουμε μαζί. Τελικά, ευτυχώς, το πεπρωμένο φρόντισε ώστε όλα να γίνουν όπως έπρεπε», ήταν η απάντηση του Μπουφόν, από τον οποίο ζητήθηκε να ξεχωρίσει και την καλύτερη στιγμή σε αυτά τα σχεδόν 17 χρόνια.


«Το πιο όμορφο ήταν το πρώτο από αυτά τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα, ήταν λύτρωση! Σαν να έκλεινε ένας άσχημος κύκλος, η πιο άσχημη περίοδος δεν ήταν η σεζόν στη Serie B αλλά τα δύο πολύ δύσκολα χρόνια μετά με τις δύο συνεχόμενες έβδομες θέσεις. Είχαμε χάσει την ταυτότητα μας, την ψυχή μας. Και για κάποιον που είχε ζήσει από κοντά την κανονική Γιουβέντους ήταν τραγικό το να ζει κάτι τέτοιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου