28 Φεβ 2018

Με την απουσία του Μπερναρντέσκι, η Γιούβε έχασε μια επίδοση που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη

Με τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι η Γιουβέντους έχασε τον παίκτη που μοιράζει ασίστ πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην Ευρώπη.

Ο διεθνής Ιταλός άσος παραμένει εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στους συνδέσμους του γονάτου στο ντέρμπι με την Τορίνο, με την ευχή όλων στους μπιανκονέρι να είναι ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση για να απαλλαγεί από το πρόβλημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Μπερναρντέσκι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και αυτό θα είναι πλήγμα για τη Γιούβε, αφού ο Φεντερίκο είναι αυτός που χρειάζεται τα λιγότερα λεπτά συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλο στην Ευρώπη για να δώσει ασίστ.


Συγκεκριμένα, με 6 ασίστ σε 725 λεπτά συμμετοχής, ο «Μπέρνα» δίνει μία ασίστ κάθε 120 λεπτά, επίδοση καλύτερη σε σχέση με οποιουδήποτε άλλου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη 2η θέση, να αναφέρουμε για το τυπικό της υπόθεσης, είναι ο Λούκας Βάσκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης με μία ασίστ κάθε 135 λεπτά (7 σε 950 λεπτά συμμετοχής) και στην 3η ο Νεϊμάρ της Παρί Σεν Ζερμέν με μία ασίστ κάθε 137 λεπτά (13 σε 1788 λεπτά συμμετοχής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου