12 Φεβ 2018

Το πρόσωπο-έκπληξη που μοιάζει στον Ματουιντί σύμφωνα με τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει νίκη της Γιουβέντους χωρίς να δεχθεί γκολ αύριο και αναφέρθηκε στο πώς θα αντικατασταθεί ο Μπλες Ματουιντί.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τότεναμ.

Για το αν υπογράφει για το 0-0: «Για το 0-0 δεν υπογράφω, υπογράφω για να μην δεχθούμε γκολ. Θα είναι ένα ισορροπημένο ματς και η πρόκριση θα κριθεί στο Λονδίνο. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να δείξουν τα χαρακτηριστικά τους, χρειάζεται μυαλό και τεχνική γιατί η Τότεναμ είναι ομάδα με δύναμη στο παιχνίδι της και δεν πρέπει να παίξουμε όπως την συμφέρει. Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα τους αν βρουν χώρους, όπως ξέρουμε και τις δυσκολίες που έχουν σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που υποφέρουν. Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για το πώς θα αντικατασταθεί ο Ματουιντί: «Θα παίξει κάποιος με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με βάση τα χαρακτηριστικά αυτού που θα παίξει θα κάνουμε και το παιχνίδι μας. Στη Φλωρεντία με έπεισε ο Μαρκίζιο, όπως με έπεισε και ο Μπεντανκούρ. Υπάρχει και ο Στουράρο, ο οποίος μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο γιατί είναι αυτός που μοιάζει περισσότερο, σαν χαρακτηριστικά, στον Ματουιντί. Αλλιώς θα αλλάξουμε σύστημα. Εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσω το πρωί, γιατί θα κοιμηθώ το βράδυ, δεν θα μείνω χωρίς ύπνο».

Για το ποιον προτιμάει εκ των Ιγκουαΐν ή Κέιν: «Τον Γκονσάλο, αν και ο Κέιν είναι πραγματικά δυνατός. Σημασία έχει η ομάδα όμως. Είμαστε σε μια πολύ όμορφη περίοδο και θα χρειαστεί ενθουσιασμός κι από την πλευρά του κόσμου, γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές».

Για τη δήλωση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ότι η Γιουβέντους αποτελεί πρότυπο: «Είναι μια ικανοποίηση, αυτά τα χρόνια η διοίκηση δούλεψε πολύ και βελτιώθηκε πολύ, όπως και η ομάδα. Συνολικά έχουμε βελτιωθεί σε θέμα αυτοπεποίθησης παίρνοντας αποτελέσματα. Πάντα έλεγα και λέω ότι το σημαντικό είναι να περνάς πάντα τον όμιλο, από εκεί και πέρα είναι διαφορετική διοργάνωση. Εχουμε πάει σε δύο τελικούς στα τρία χρόνια, είμαστε στο επίπεδο των άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, μόνο η Ρεάλ τα πήγε καλύτερα από εμάς την τελευταία τριετία. Είναι μια πολύ σημαντική πορεία αυτή που έχουμε ξεκινήσει και δεν τελειώνει εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου