22 Φεβ 2018

«Από μικρά παιδιά ονειρευόμασταν να φτάσουμε σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δήλωσε πολύ χαρούμενος που φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους και ο Μίραλεμ Πιάνιτς περιμένει τη Νάπολι στο Τορίνο.

Ο Αργεντίνος και ο Βόσνιος ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε μια εκδήλωση χορηγού της Γιούβε και είπαν και δύο λόγια στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί. Η μία ερώτηση, για παράδειγμα, είναι πώς αισθάνονται στη Γιουβέντους, με τον Ντιμπάλα να λέει ότι «είναι μια μεγάλη χαρά για εμάς, από μικρά παιδιά ονειρευόμασταν να φτάσουμε σε μια σπουδαία ομάδα. Είναι σπουδαία χαρά για μένα και για τον Μίραλεμ. Ξέρουμε τι χρειάζεται για να φτάσεις ως εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φοράμε αυτή τη φανέλα».


Οσο για τον Πιάνιτς, ρωτήθηκε για το αν θα κριθεί στο φινάλε η φετινή μάχη του τίτλου με τη Νάπολι, για να απαντήσει: «Προς το παρόν είμαστε λίγο πίσω, πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα πρέπει να έρθουν εδώ, αν θέλουμε να τους προσπεράσουμε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Βγαίνουμε από μια περίπλοκη περίοδο με πολλά εκτός έδρας ματς, κάνουμε καλά αποτελέσματα και το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι και στο 100%». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου