4 Φεβ 2018

«Μου ανεβαίνει το αίμα με όσα μου λένε οι οπαδοί της Γιουβέντους, θέλω να πάω να τους βρω στα σπίτια τους»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για το πότε ήταν έτοιμος να φύγει από τη Γιουβέντους, για όσα ακούγονται για το Κάρντιφ αλλά και για όσους επιτίθενται στην οικογένεια του.

Ο αρχηγός της Μίλαν παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair και δεν γινόταν φυσικά να μην υπάρξει αναφορά στους μπιανκονέρι, από τους οποίους ο Μπονούτσι θα μπορούσε να είχε φύγει νωρίς.

«Μετά τον πρώτο μου χρόνο στη Γιούβε, όταν συχνά ήμουν στον πάγκο και παράλληλα δεν ήμουν ικανοποιημένος από την απόδοση μου, ήμουν έτοιμος για μεταγραφή στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τότε, όμως, η σύζυγος μου, μου στάθηκε δυνατά και ήταν καθοριστική», είπε ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος σχολίασε και τις φήμες για όσα έγιναν στο Κάρντιφ.

«Θα ακουστούν πολλά, αλλά δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε όσα έχουν γραφτεί σχετικά με το ημίχρονο του τελικού».

Τέλος, για όσα του έχουν γράψει οι οπαδοί της Γιουβέντους μετά την μεταγραφή του στη Μίλαν, είπε: «Τα έχω διαβάσει, διαβάζω σχεδόν τα πάντα. Οταν επιτίθενται στην οικογένεια σου, ειδικά μετά από όσα έχεις περάσει, σου ανεβαίνει το αίμα. Θες να πας να τους βρεις στα σπίτια τους, αλλά μετά ίσως είναι οι ίδιοι που όταν σε συναντήσουν θέλουν μια selfie...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου