5 Φεβ 2018

Ιγκουαΐν: Χρειάζεται κακία

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πανηγύρισε το πρώτο του χατ-τρικ με τη Γιουβέντους και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Αργεντίνος ήταν από τους πρωταγωνιστές στο 7-0 επί της Σασουόλο με τα τρία γκολ που πέτυχε και μία μέρα μετά μίλησε στο JTV και είπε τα εξής.

Για το ματς με την Σασουόλο: «Είχαμε προετοιμάσει το ματς για να τους πρεσάρουμε από το πρώτο λεπτό. Ο μίστερ μας ζήτησε να είμαστε επιθετικοί γιατί η Σασουόλο είναι τεχνική ομάδα, επομένως το γεγονός ότι βάλαμε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο τα έκανε όλα πολύ εύκολα. Απομένουν πολλά ματς ακόμη αλλά αυτός είναι ο σωστός δρόμος».

Για το ματς της Παρασκευής με την Φιορεντίνα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το Champions League που ακολουθεί, θα είναι ένα πολύ σοβαρό λάθος. Συγκέντρωση, κακία και αίσθημα ευθύνης είναι τα κλειδιά για να πετύχουμε και φέτος. Απομένουν πολλά ματς μέχρι το μεταξύ μας με τη Νάπολι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε αγώνα».

Για το πρώτο του χατ-τρικ ως μπιανκονέρο: «Το περίμενα, το ήθελα. Είχα βάλει αρκετές φορές δύο γκολ στο ίδιο ματς με η Γιούβε αλλά δεν είχα κάνει χατ-τρικ, ελπίζω να μην είναι το τελευταίο. Μου αρέσει πολύ όταν οι χαφ μου βγάζουν τέτοιες ασίστ σαν κι αυτή του Μαρκίζιο στο δεύτερο μου γκολ. Οταν μου βγάζουν τέτοιες μπαλιές είναι πάντα σημαντική ευκαιρία για γκολ».

Για την Τότεναμ: «Θα προετοιμαστούμε από το Σάββατο για αυτό το παιχνίδι. Σε διοργανώσεις όπως το Champions League μικρή σημασία έχει αν το πρώτο ματς είναι εντός ή εκτός έδρας. Το σημαντικό την επόμενη Τρίτη θα είναι να μην δεχθούμε γκολ και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε, για να παίξουμε μετά για την πρόκριση στο Λονδίνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου