21 Φεβ 2018

Η απόφαση για μια δυνατή μεταγραφή στη Γιουβέντους

Η απόκτηση ενός χαφ που θα μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά θα είναι η προτεραιότητα της Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Οι μπιανκονέρι έχουν ήδη κάνει κινήσεις για την επόμενη σεζόν, αφού από τον Ιούλιο θα είναι στο Τορίνο οι Ματία Καλντάρα και Λεονάρντο Σπινατσόλα, όπως και ο Εμρέ Τσαν κατά πάσα πιθανότητα. Η Γιούβε, φυσικά, θα κάνει κι άλλες μεταγραφές και η πιο δυνατή αναμένεται να αφορά στο χώρο του κέντρου.

Στην επίθεση οι μπιανκονέρι είναι γεμάτοι με Ιγκουαΐν-Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς και όλους τους εξτρέμ που υπάρχουν στο ρόστερ συν τον Μάρκο Πιάτσα που θα επιστρέψει, ενώ και στο κέντρο της άμυνας με την άφιξη του Καλντάρα όλα είναι «ok» αριθμητικά. Γενικά, η γραμμή που η Γιουβέντους χρειάζεται την πιο ουσιαστικά ενίσχυση είναι η μεσαία και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο Τορίνο.


Ετσι, όπως γράφει... από το πουθενά ο ιταλικός Τύπος, εκτός κι αν γίνεται τίποτα αυτή την περίοδο αλλά δεν μπορούν να γράψουν περισσότερα, η απόφαση που έχει παρθεί είναι να γίνει μια δυνατή μεταγραφή στο κέντρο. Να δούμε αν θα είναι κάποιος χαφ από κάποιο άλλο πρωτάθλημα ή αν παίζει ήδη στη Serie A ο εκλεκτός... 


4 σχόλια:

  1. Αν γινει αυτο, που βασικα πρεπει να θεωρειται δεδομενο, τοτε μπορω να πω οτι η επομενη σεζον, θα ειναι η πρωτη που θα ειμαστε υπερπληρης σε ολες τις γραμμες.
    Επισης δεν θελω να φερθουμε αδικα στον Μαρκιζιο, γιατι ηδη δε μου αρεσει η κατασταση.
    Τα καλυτερα ερχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλίνκοβιτς-Σαβιτς και τα μυαλά στα κάγκελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή