19 Φεβ 2018

O Ντε Μπουρ απογυμνώνει εντελώς την Ιντερ με όσα είδε και όσα λέει

Ενδιαφέρον έχουν όσα είπε ο Φρανκ Ντε Μπουρ για την κατάσταση που συνάντησε στην Ιντερ.

Ο Ολλανδός ανέλαβε τους νερατζούρι το καλοκαίρι του 2016, έκανε μια νίκη επί της Γιουβέντους για να αποθεωθεί από τους οπαδούς του και στη συνέχεια πήγε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να απολυθεί νωρίς.

Το γιατί έφτασαν εκεί τα πράγματα, το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας σε ολλανδικό συνδρομητικό κανάλι. «Στην Ιντερ είναι 7-8 παίκτες που θέλουν να απομακρύνουν τους άλλους. Είναι ένα μπλοκ 7-8 παικτών που κρατάει μακριά τους άλλους. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, στην Ιταλία ήταν πολύ περίπλοκα τα πράγματα και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα της γλώσσας, αλλά και στην κατανόηση των ιδεών μου», είπε αρχικά ο Ντε Μπουρ και πρόσθεσε.


«Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ό,τι ήθελαν, ήταν καζίνο... Προσπάθησα να περάσω κάποια πράγματα που ήθελα στον τρόπο παιχνιδιού και είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Τα παιδιά στις ακαδημίες του Αγιαξ έκαναν καλύτερα από ό,τι οι παίκτες της Ιντερ αυτά που τους εξηγούσα. Δεν καταλάβαιναν τη σημασία των ασκήσεων μας, τους έλεγα ότι έτσι θα άρχιζαν να καταλαβαίνουν πώς θέλω να παίξουμε. Τα παράτησαν όλα από πολύ νωρίς...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου