12 Φεβ 2018

Ποιος προβληματίζει τον Μαξ, ποιος δεν πείθει και το ισχυρό χαρτί που δε θα υπάρχει στον πάγκο

Στο μυαλό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπαθεί να μπει η Gazzetta dello Sport, ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ.

Οι μπιανκονέρι υποδέχονται την Τρίτη τους Λονδρέζους και η εφημερίδα επικεντρώνει στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι ή και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11άδα.

Αυτό που τονίζει η GdS είναι ότι από τους Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Ματουιντί η μεγαλύτερη απουσία αυτή την στιγμή είναι ο Γάλλος, αφού φέρεται να υπάρχει προβληματισμός για το πώς θα αντικατασταθεί. Με τη Φιορεντίνα, γράφει η εφημερίδα, επιλέχθηκε ο Μαρκίζιο, ο οποίος όμως κουράστηκε σχετικά νωρίς λόγω της απουσίας του επί ένα μήνα και δεν πείθει 100% ότι είναι έτοιμος για την Τότεναμ.

Η λύση σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport μπορεί να είναι ένα σύστημα που θα αλλάζει εύκολα. Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο Ντάγκλας Κόστα αρχικά είχε εντολή να παίξει σαν 10άρι με τη Φιορεντίνα αλλά απέδωσε καλύτερα στα δεξιά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί σαν 10άρι με τους Αγγλους να παίξει ο Μπερναρντέσκι. Την ίδια ώρα, σημειώνει η εφημερίδα, μπορεί με τα ίδια πρόσωπα το σύστημα να μην είναι το 4-3-3 αλλά το 4-2-3-1, το οποίο θα μπορεί να γίνεται 4-4-2 με Μπερναρντέσκι-Κόστα στα άκρα και τον Μάντζουκιτς δίπλα στον Ιγκουαΐν ή 4-4-1-1 με τον Ντάγκλας Κόστα 10άρι αλλά ελευθερία να κινείται και στα άκρα.

Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, όπως καταλήγει το σχετικό κομμάτι, δεν θα υπάρχει κάποιο δυνατό χαρτί στον πάγκο, οπότε η άλλη λύση είναι αυτή που είδαμε στο ματς με την Φιορεντίνα μετά την έξοδο του Μπερναρντέσκι: Ο Μπεντανκούρ στο κέντρο και ένας εκ των Ντάγκλας Κόστα ή Μπερναρντέσκι δεξιά μπροστά μαζί με τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς στο 4-3-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου