5 Φεβ 2018

Ο Κόντε βλέπει πως ζορίζουν τα πράγματα και αρχίζει -και πάλι- να μιλάει πολύ

Ζόρικα είναι τα πράγματα για τον Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, όπως φαίνεται και από τις αντιδράσεις του.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Ιταλός τεχνικός θα ήταν ευτυχισμένος στους Λονδρέζους, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι, αφού δεν έχει μια διοίκηση με... 10 ευρώ στην τσέπη, αλλά μια διοίκηση η οποία του πήρε όσους παίκτες ήθελε το καλοκαίρι αλλά και τον Ιανουάριο.

Παρ' όλα αυτά, ο Κόντε γκρινιάζει συνεχώς για τις μεταγραφές -ενδεχομένως για να καλύψει την κακή πορεία της Τσέλσι φέτος- με αποτέλεσμα οι Αγγλοι να γράφουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αρχίζει να χάνει την υπομονή του και να σκέφτεται ακόμη και την απόλυση του Αντόνιο. Ο οποίος έδειξε ότι νιώθει πιεσμένος, με την αντίδραση του μιλώντας χθες με τους δημοσιογράφους.

«Θα ήθελα να υπάρξει μια ανακοίνωση της διοίκησης κόντρα σε όλες αυτές τις φήμες. Θα ήθελα να πάρει θέση το κλαμπ και να πει "πιστεύουμε στη δουλειά του προπονητή, η θέση του είναι ασφαλής". Δίνω όλο μου τον εαυτό για την ομάδα, νομίζω πως κάνουμε το μάξιμουμ και αν το κλαμπ το καταλαβαίνει αυτό και θέλει να ανανεώσουμε το συμβόλαιο, γιατί όχι;».

Θα πρέπει, πάντως, κάποια στιγμή να αναρωτηθεί ο Κόντε αν είναι τόσο γκαντέμης ώστε να πέφτει σε διοικήσεις που δεν τον βοηθούν όσο θα έπρεπε ή αν αρχίζει και κουράζει με το να ψάχνει και να βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες όταν κάτι δεν πάει καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου