12 Φεβ 2018

Κιελίνι: Θα είμαι ειλικρινής, δεν αισθανόμαστε το φαβορί

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τότεναμ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιελίνι...

Για τον Χάρι Κέιν: «Είναι τυχερή η Τότεναμ που τον έχει, εκπληκτικός επιθετικός και το αποδεικνύουν οι αριθμοί του τον τελευταίο χρόνο. Το να βελτιώνεσαι είναι το πιο δύσκολο και ο Κέιν το κατάφερε. Εχει βελτιωθεί πολύ αυτά τα χρόνια, συνεχίζει να το κάνει. Εκτός από το να σκοράρει βοηθάει και την ομάδα με το παιχνίδι του, είναι από τους καλύτερους του κόσμου».

Για τον Μπερναρντέσκι: «Η πορεία που κάνει ο Φεντερίκο πρέπει να είναι παράδειγμα για πολλά παιδιά. Είχε το θάρρος να βάλει τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία, ήρθε στη Γιουβέντους με όρεξη να μάθει. Πάντα δούλευε χωρίς να διαμαρτυρηθεί για τίποτα επειδή έπαιζε λίγο, δεν είναι δεδομένο ότι το κάνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές αυτό. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, σίγουρα δεν πρέπει να σταματήσει αλλά να συνεχίσει να δουλεύει έτσι για να βελτιωθεί».

Για την άμυνα της Γιουβέντους: «Ο πρώτος στόχος είναι να μην δεχθούμε γκολ αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Τότεναμ είναι μια ομάδα που παίζει καλά, θα προσπαθήσουμε ως ομάδα να την σταματήσουμε. Ατομικά μπορεί να πάρεις μονομαχίες αλλά για να μην δεχθείς γκολ πρέπει να παίξεις ως ομάδα. Για να μην δέχεται γκολ η άμυνα βοηθάει πάντα όλη η ομάδα. Στο Champions League δεν γίνεται να μην έχεις συγκέντρωση, αδρεναλίνη και προσοχή για το ματς. Μπορεί να αστειευτείς ή να γελάσεις μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη, αλλά δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν φτάνει έτοιμος στο γήπεδο σε μια τέτοια μάχη».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Θα είμαι ειλικρινής. Δεν αισθανόμαστε το φαβορί, με μια ομάδα όπως η Τότεναμ είμαστε στο 50-50. Δεν πιστεύω ότι έχει σημασία το πού θα παίξεις το πρώτο ματς, σημασία έχει το αποτέλεσμα. Αύριο θα μπούμε στο γήπεδο με συγκέντρωση και ταπεινότητα, αλλά και γνωρίζοντας ότι θα είναι το πρώτο βήμα από την πορεία που θέλουμε να κάνουμε για να φτάσουμε στον τελικό του Κιέβου».

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή σας Κιελινι. Λες και παίζατε με μικτή κόσμου. Τέτοια εμφάνιση είναι ξευτιλα και ποιος Κέιν και μαύρα άλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή