22 Μαρ 2018

Μυστήριο με Κουαδράδο

Στις 23 Δεκεμβρίου η Γιουβέντους υποδέχθηκε τη Ρόμα και τη νίκησε με 1-0, στο τελευταίο ματς που είδαμε τον Χουάν Κουαδράδο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ είναι ποδοσφαιριστής που εμπιστεύεται πολύ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Τόσο επειδή μπορεί να δώσει πολλές λύσεις μπροστά, έχοντας δώσει και διάφορες νίκες με τα γκολ του, όσο κι επειδή είναι ο πιο «ολοκληρωμένος» εξτρέμ του ρόστερ, υπό την έννοια πως αυτός μπορεί πιο εύκολα από οποιονδήποτε άλλο να βοηθήσει και ανασταλτικά. Εχει παίξει, άλλωστε, και όλη την πλευρά σε 3-5-2 στο παρελθόν.

Ο τραυματισμός του Κουαδράδο, επομένως, ήταν εξαρχής πρόβλημα για τον Αλέγκρι, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ό,τι θα περίμενε. Προφανώς και στη Γιούβε ήξεραν ότι το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, όπως είχαμε γράψει κι εμείς από την πρώτη στιγμή, είναι πολύπλοκο και θεωρείται πολύ μεγάλος μπελάς για οποιονδήποτε αθλητή αφού μπορεί να τον αφήσει εκτός για αρκετούς μήνες, αλλά ήλπιζαν πως εδώ θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα.

Ο Χουάν υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Γερμανία, ξεκίνησε αποθεραπεία, μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση αλλά μια φλεγμονή που έχει και δεν υποχωρεί, έχει ως συνέπεια να μην μπορεί ακόμη κανείς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επιστροφή του. Κι αυτό είναι σίγουρα ένα μυστήριο στην περίπτωσή του.


Ο Κουαδράδο είναι στο Παρίσι αυτές τις ημέρες για να εξεταστεί και από τους γιατρούς της εθνικής Κολομβίας ενώ αυτοί της Γιουβέντους είναι πάντα σε επαφή με αυτόν που τον χειρούργησε, προκειμένου να βρουν την καλύτερη λύση.

Και αυτή που μπορεί να επιδράσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αφού η απουσία του έχει ως συνέπεια, πέρα από τα άλλη, να επιβαρύνονται οι υπόλοιποι που παίζουν μπροστά, με δεδομένο και τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου