19 Μαρ 2018

Με αυτά τα λεφτά, η Γιούβε δε θα έδινε τον Αλεξ Σάντρο

Μία μέρα μετά τα γαλλικά δημοσιεύματα για Αλεξ Σάντρο και Παρί Σεν Ζερμέν, είναι η σειρά των Ιταλών να ασχοληθούν με το θέμα.

Την Κυριακή τα Μέσα του Παρισιού ανέφεραν σε σχετικά ρεπορτάζ ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Γιουβέντους έχει, μέσω του Ντάνι Αλβες, πολύ καλές σχέσεις με τον Νεϊμάρ και θέλει να γίνουν συμπαίκτες στην Παρί. Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι ο Νεϊμάρ θα παραμείνει στην Παρί και δεν θα πάρει μεταγραφή.

Σήμερα Δευτέρα, είναι η σειρά των Ιταλών να αναφερθούν στο θέμα, όπως για παράδειγμα η Mediaset, και να τονίσουν ότι τα 60 εκατ. ευρώ που φέρεται να κυκλοφόρησε από το Παρίσι σαν το ποσό που σκέφτεται να προσφέρει η Παρί, δεν θα είναι αρκετά.


Αυτό είναι το ποσό που απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους (η Τσέλσι είχε κάνει την πρόταση) ενώ το φημολογούμενο ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκεί για να ανεβάσει το ποσό που θα πρέπει να δώσει όποιος θέλει να τον αποκτήσει.

Ολα αυτά, φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι όντως ο Αλεξ Σάντρο θα ζητήσει μεταγραφή στο τέλος της σεζόν και όντως η Γιούβε θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει με ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου