28 Μαρ 2018

Ετσι ανταμείβει η Γιούβε τους παίκτες που δείχνουν επαγγελματισμό σε σχέση με όσους έχουν πιο αδιάφορη συμπεριφορά

Η συμπεριφορά είναι το ίδιο σημαντική με τα αποτελέσματα στη Γιουβέντους, όπως εξηγεί σήμερα η Tuttosport.

Πολλές φορές έχουμε γράψει, αν και δεν χρειαζόταν γιατί όσοι παρακολουθούν τη Γιούβε το ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν αρκεί να νικάς. Πρέπει να έχεις και τη σωστή νοοτροπία, τη σωστή αντίληψη, τη σωστή συμπεριφορά. Για τους μπιανκονέρι είναι υποχρεωτικό ουσιαστικά το να συμπεριφέρεται ο ποδοσφαιριστής όπως πρέπει από την στιγμή που φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους και αυτό σημαίνει να είναι... καλός στρατιώτης.

Η συμπεριφορά, η διάθεση για σκληρή δουλειά, η θυσία του «εγώ» για το «εμείς», είναι εξίσου σημαντικά με τα αποτελέσματα στο Τορίνο και σε αυτό στέκεται σήμερα η Tuttosport. Σε σχετικό κομμάτι της, η εφημερίδα εξηγεί πώς η διοίκηση παρακολουθεί καθημερινά όλα όσα γίνονται στο Βινόβο, ενημερώνεται συνεχώς για την εξωγηπεδική ζωή του κάθε παίκτη και πράττει αναλόγως.

Τι σημαίνει αυτό;


Οτι οι διοικούντες είναι πιο ελαστικοί απέναντι σε αυτούς που έχουν τη σωστή συμπεριφορά, με τη διοίκηση να φέρνει ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που εννοεί. Και το παράδειγμα που έφερε είναι ο Μπλες Ματουιντί, ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες στη Γιουβέντους, όχι μόνο με την απόδοση του εντός γηπέδου αλλά και με την σκληρή δουλειά του καθημερινά στις προπονήσεις και τον άψογο επαγγελματισμό του.

Αν, λοιπόν, ο Ματουιντί είχε βάλει όρο στο συμβόλαιο του, γράφει η Tuttosport, για μπόνους σε περίπτωση που παίξει στο 50% των αγώνων, θα πάρει μπόνους ακόμη κι αν παίξει στο 45%. Απλά, θα αφαιρεθεί το 5% από το ποσό που προβλεπόταν βάσει συμβολαίου να πάρει αν έπαιζε στο 50%. Κάποιος που δε δείχνει την ίδια διάθεση και τον ίδιο επαγγελματισμό, σημειώνει η εφημερίδα, δεν θα πάρει καθόλου μπόνους, ακόμη κι αν παίξει στο 45% των αγώνων και χάσει ένα ή δύο ματς για το μπόνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου