6 Μαρ 2018

Με απώλεια η αποστολή της Γιούβε στην Αγγλία, μέσα ο Γκονσάλο, έξω ο Μάριο

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπως και ο Ματία Ντε Σίλιο, είναι τελικά στην αποστολή της Γιουβέντους για Λονδίνο αλλά δεν είναι ο Μάντζουκιτς...

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή ρεβάνς με την Τότενα, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση μετά το 2-2 του πρώτου ματς, έχοντας ευχάριστα και δυσάρεστα νέα. Τα ευχάριστα αφορούν στον Ιγκουαΐν, ο οποίος προπονήθηκε ξανά κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ετοιμος είναι και ο Ντε Σίλιο, ο οποίος επίσης είναι στην αποστολή, αλλά το θέμα κυρίως ήταν ο Αργεντίνος φορ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στον πάγκο και θα μπει ως αλλαγή, αν χρειαστεί.


Το κακό είναι ότι αύριο δεν θα μπει καθόλου στο γήπεδο, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή, ο Μάντζουκιτς, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις και το Σάββατο κόντρα στην Λάτσιο και τελικά δεν είναι στο 100% και τέθηκε νοκ άουτ για την αυριανή αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ.

Στην αποστολή της Γιουβέντους είναι οι Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπενάτια, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίζιο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτσάλι, Πιντσόλιο, Ασαμόα, Σέζνι, Ρουγκάνι, Λιχτστάινερ, Στουράρο, Μπεντανκούρ, Ντελ Φάβερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου