27 Μαρ 2018

Πλησιάζει το πιο ιδιαίτερο ματς για τον Μπονούτσι: Θα δω ανθρώπους που πανηγύρισα και υπέφερα μαζί τους

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ετοιμάζεται για το πιο ιδιαίτερο ματς της καριέρας του, όπως είπε. Την επιστροφή στο Τορίνο ως αντίπαλος της Γιουβέντους.

Η ώρα που περίμεναν όλοι από το περασμένο καλοκαίρι, πλησιάζει. Η ώρα που ο Μπονούτσι θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του και στους πρώην συμπαίκτες του, αφού στο ματς του πρώτου γύρου ήταν τιμωρημένος και παρακολουθούσε από την εξέδρα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη φορά που ο Μπονούτσι θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γιούβε να είναι στην έδρα της και όταν ρωτήθηκε χθες αν υπάρχουν περισσότερα συναισθήματα για αυτό το ματς ή επειδή θα παίξει σήμερα στο Γουέμπλεϊ στο φιλικό Αγγλία-Ιταλία, απάντησε ως εξής.


«Δεν υπάρχει σύγκριση, στο Stadium θα είναι ένα ματς διαφορετικό από όλα τα άλλα. Τα επτά μου χρόνια στη Γιουβέντους είναι και πάντα θα είναι στην καρδιά μου και στο μυαλό μου. Το Σάββατο θα δω πολλούς φίλους, συμπαίκτες, ανθρώπους που ήθελαν το καλύτερο για μένα. Ανθρωποι με τους οποίους πανηγύρισα και υπέφερα. Για μένα θα είναι ένα ματς πολύ δυνατό σε συναισθηματικό επίπεδο, διαφορετικό από όλα τα άλλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου