7 Μαρ 2018

Σημάδια ανανέωσης και παραμονής από τον Τζίτζι

Από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου των Αλέγκρι και Μπουφόν, αυτό που κατάλαβαν οι περισσότεροι είναι ότι ο αρχηγός θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Μια συνέντευξη Τύπου παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα, μάλλον δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να γίνονται ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή. Ακόμη κι αν μιλάμε για τον Τζίτζι Μπουφόν. Γίνονται όμως και θα συνεχίσουν να γίνονται, με την παραμικρή ευκαιρία, όσο αυτό το θέμα παραμένει ανοιχτό. Τουλάχιστον επισήμως.

«Τις σκέψεις μου τις έχω κάνει, δεν χρειάζεται να κάνω άλλες, με τον πρόεδρο πρέπει απλά να συναντηθούμε για να το οριστικοποιήσουμε. Νομίζω πως στη συνάντηση που θα γίνει, λίγο-πολύ, οι σκέψεις μας συμπίπτουν τέλεια αλλά δεν είναι αυτή η κατάλληλη ώρα για να το συζητήσουμε», ήταν η απάντηση του Μπουφόν στις ερωτήσεις που έγιναν.


Απάντηση που ουσιαστικά δείχνει ότι ο Τζίτζι και ο Αντρέα Ανιέλι έχουν ήδη συζητήσει και έχουν συμφωνήσει. Σε τι συμφώνησαν δεν το αποκάλυψε 100% ο Μπουφόν, αλλά για να συμπεραίνουν όλοι το ίδιο πράγμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου