5 Μαρ 2018

Το μοναδικό λάθος που έχει κάνει η Γιούβε εδώ και 90 μέρες

Η Γιουβέντους έχει κάνει μόνο ένα λάθος τους τελευταίους τρεις μήνες. Και μπορεί να το διορθώσει σε 48 ώρες.

Ολοι είπαμε μετά το ματς με την Λάτσιο το Σάββατο ότι η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή. Το είπαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι παίκτες του βασικά, οπότε και να μην το λέγαμε οι υπόλοιποι, δεν θα είχε και καμία σημασία. Οπως δεν είχε καμία σημασία για τους μπιανκονέρι το αν θα έπαιζαν καλά στο Ολίμπικο. Η νίκη τους ενδιέφερε και η νίκη ήρθε.

Ο Αλέγκρι είπε ότι ήταν το έκτο εκτός έδρας ματς στα τελευταία οκτώ που έδωσε η Γιούβε. Σε αυτά τα εκτός έδρας ματς, τα τρία ήταν κατά σειρά Φιορεντίνα, Τορίνο, Λάτσιο. Η Γιουβέντους πέρασε με τρεις νίκες σε μια περίοδο συνεχόμενων τραυματισμών, αναγκάζοντας τελικά τη Νάπολι να λυγίσει και να κάνει πρώτη λάθος. Και μιλάμε για ένα λάθος που μπορεί να ήταν και το μοιραίο για αυτούς.

Οι μπιανκονέρι έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος, έχουν μόνο μία ισοπαλία μετά την ήττα από την Σαμπντόρια στις 19 Νοεμβρίου, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου για τέταρτη διαδοχική χρονιά, υπενθύμισαν με λίγα λόγια σε όλους ότι η κατάσταση παραμένει υπό τον έλεγχο της. Μόνο ένα λάθος έχει κάνει η Γιουβέντους τρεις μήνες τώρα, από εκείνο το μεσημέρι στη Γένοβα κι έπειτα... Το 2-2 με την Τότεναμ.


Αυτό το σκορ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, είναι η μόνη... μουντζούρα που έχει κάνει η ομάδα τις τελευταίες 90 μέρες. Την έκανε στο ματς που δεν έπρεπε αλλά έχει την ευκαιρία να το διορθώσει. Το βράδυ της Τετάρτης η Γιουβέντους δεν έχει εύκολη αποστολή στο Λονδίνο, αλλά έχει 90 (ή και 120) λεπτά στη διάθεση της για να πάρει μια πρόκριση, η οποία αυτομάτως θα ομορφύνει πολύ την σεζόν. Και θα την κάνει και πολύ ενδιαφέρουσα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου