5 Μαρ 2018

Στα όριά του έχει φτάσει ο Μάντζουκιτς

Στα όριά του έχει φτάσει ο Μάριο Μάντζουκιτς και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει την Τετάρτη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει γίνει εξτρέμ στη Γιουβέντους και κανείς δεν μπορεί να του προσάψει το παραμικρό σε ό,τι αφορά τη διάθεση του, αφού σκίζεται για τους συμπαίκτες του σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου. Ο Αλέγκρι έχει πει ότι ο Μάντζουκιτς έχει διαφορετικό... κινητήρα από τους υπόλοιπους αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι είναι ρομπότ.

Ο Μάριο είχε διάφορα μικροπροβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα αλλά δεν πτοήθηκε, ενώ είναι αρκετά καταπονημένος όχι μόνο από τις συνεχείς συμμετοχές του αλλά και από το ξύλο που παίζει με τους αντιπάλους συνεχώς.


Τη στιγμή της αντικατάστασης του το Σάββατο ο Μάντζουκιτς έδειξε με τη γλώσσα του σώματος ότι ήταν καταπονημένος και αυτό δημιουργεί μια απορία για την Τετάρτη.

Θα βάλει τον Κροάτη βασικό και με την Τότεναμ στο Λονδίνο ο Αλέγκρι ή θα επιλέξει τον Αλεξ Σάντρο, παρουσιάζοντας μια νοτιοαμερικάνικη επιθετική τριπλέτα μαζί με τους Ντιμπάλα και Ντάγκλας Κόστα; Η Γιουβέντους, πάντως, την Τετάρτη θέλει οπωσδήποτε γκολ για να προκριθεί και ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερα από ένα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου