1 Μαρ 2018

Ο μάνατζερ του Μπουφόν μιλάει για το μέλλον του παίκτη του

Το μέλλον του Τζίτζι Μπουφόν παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, αφού φρόντισε και ο μάνατζερ του για αυτό.

Η Gazzetta dello Sport ρωτάει στην ιστοσελίδα της αν ο αρχηγός της Γιουβέντους θα πρέπει να συνεχίσει ή αν θα πρέπει να κάνει στην άκρη. Ειδικά η είδηση της συμμετοχής του Τζίτζι σε 2-3 φιλικά της εθνικής ομάδας, θέμα για το οποίο γράψαμε κι εμείς πριν λίγες μέρες, έχει προκαλέσει νέες συζητήσεις, προβλέψεις και εκτιμήσεις για το τι θα κάνει ή για το τι θα πρέπει να κάνει ο Μπουφόν.

Θέση, επομένως, πήρε και ο μάνατζερ του, Σιλβάνο Μαρτίνα, λέγοντας πως ο Τζίτζι θα πρέπει να αποφασίσει μόνος του και ότι είναι σε θέση να συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια χωρίς πρόβλημα και όχι σαν κομπάρσος αλλά ως πρωταγωνιστής.


«Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του, ο χρόνος θα δείξει πώς θα αισθάνεται. Θα πρέπει να είναι ο ίδιος πάντως, και μόνο αυτός, που θα αποφασίσει. Αν συνεχίσει θα είναι επειδή θέλει να κάνει τον πρωταγωνιστή, όχι τον κομπάρσο. Κι εγώ τον βλέπω καλά, μπορεί να παίξει για άλλα δύο χρόνια αλλά θα πρέπει να έχει μέσα του αυτή τη φλόγα που σε κάνει να προχωράς», ήταν τα λόγια του μάνατζερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου