31 Μαρ 2018

Μαρότα: Αν θέλει να φύγει ή έχει συμφωνήσει, δεν θα τον πείσουμε για το αντίθετο, θα τον αφήσουμε να πάει

Για μεταγραφές αλλά όχι αγορές, μίλησε ο Μπέπε Μαρότα πριν την έναρξη του ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ρωτήθηκε και αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις: για τον Πάουλο Ντιμπάλα αλλά και τον Κβάντο Ασαμόα.

Σχετικά με τον πρώτο και όσα γράφτηκαν για την τυχαία συνάντηση, σε ρεστοράν, μεταξύ του Ντιμπάλα και του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Μαρότα είπε πως αυτά που ακολούθησαν τον κάνουν να χαμογελά.

«Δεν εκπλήσσομαι με αυτό που έγινε στη Μαδρίτη. Μπορεί να συμβεί ένας επιθετικός μιας ομάδας να κάτσει με τον προπονητή μιας άλλης. Αυτά συμβαίνουν τακτικά στο Μιλάνο, το Τορίνο ή τη Ρώμη», είπε.


Για τον Ασαμόα, όμως, οι δηλώσεις του ήταν εντελώς διαφορετικές. «Δεν προσπαθούμε να πείσουμε παίκτες που δεν αισθάνονται ευτυχισμένοι να συνεχίσουν εδώ. Απλά τους αφήνουμε να φύγουν», τόνισε ο γενικός διευθυντής της Γιούβε. Και εμμέσως παραδέχθηκε πως το θέμα με τη μεταγραφή του στην Ιντερ είναι υπαρκτό.


2 σχόλια:

  1. Δώστε στον ασαμοα ότι ζητάει το αξίζει κάνει καλά πράγματα φέτος είναι ρίσκο να δώσεις δύο αριστερά μπακ (αλεξ σαντρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φύγουν και οι δύο, ναι είναι ρίσκο. Αλλά μήπως έχει κλείσει ο κύκλος του. Γιατί άλλο να μείνει ακόμη μία σεζόν και άλλο 3.

      Διαγραφή