4 Μαρ 2018

Τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση Μπαλοτέλι;

Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε για ποιο λόγο επιμένουν να διατηρούν σενάρια για Γιουβέντους και Μάριο Μπαλοτέλι.

Γράφτηκε μία φορά, δεν έδωσε κανείς σημασία. Γράφτηκε δεύτερη, το ίδιο. Εδώ, όμως, βλέπουμε ότι τις τελευταίες μέρες με την παραμικρή αφορμή το όνομα του επιθετικού της Νις συνδέεται με τους μπιανκονέρι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Χθες, για παράδειγμα, ο ίδιος είπε ότι του αρέσει η Γιούβε αλλά και η Νάπολι, για να σχολιάσει ο Μαρότα ότι του αρέσει ο Μπαλοτέλι ως παίκτης αλλά δεν είναι το προφίλ του παίκτη που κοιτάζει η Γιουβέντους. Και μακάρι να λέει αλήθεια ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι, γιατί ο Μπαλοτέλι δεν είναι απλά «στοίχημα».

Αυτό που ενοχλεί στη συγκεκριμένη υπόθεση πάντως, δεν είναι μόνο η προοπτική του να ασχοληθεί η Γιούβε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι είναι πελάτης του Μίνο Ραϊόλα.


Ζούμε σε μια εποχή που οι μάνατζερ των παικτών γίνονται όλο και πιο ισχυροί, μια εποχή όπου τα κλαμπ προσπαθούν συνεχώς να ισχυροποιούν τις συνεργασίες τους με τους μάνατζερ, κατανοητά όλα αυτά.

Οχι όμως και το να πάρει η Γιουβέντους τον... Μπαλοτέλι, για να έχει «κλειδωμένη» την συνεργασία με τον Ραϊόλα για αρκετά χρόνια ακόμη. Να υπάρχει κι ένα όριο...
μ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου