14 Μαρ 2018

Τρελό πάρτι στα ιταλικά social media για τον… άλλο Πογκμπά που πούλησε η Γιούβε στη Μάντσεστερ

Ο Πολ Πογκμπά περνάει δύσκολα στην Αγγλία, όπου αναρωτιούνται αν η Γιουβέντους πούλησε όντως τον Γάλλο χαφ ή κάποιον άλλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγώνας με τη Σεβίλλη άφησε πληγές στη Γιουνάιτεντ. Υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό, έδειξε ότι δεν έχει κάνει κανένα βήμα ως ομάδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο αμφισβητείται όσο ποτέ και ο Πογκμπά είναι στο στόχαστρο όλων. Από όλα αυτά, εμείς κρατάμε το τελευταίο, γιατί αυτό είναι που αφορά τη Γιούβε. Και την αφορά επειδή στην Αγγλία, ουσιαστικά, παραδέχονται ότι έπιασε κορόιδο την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο Πογκμπά δέχεται σκληρή κριτική από όλους για τις τραγικές εμφανίσεις του, την ίδια ώρα που στα social media γίνεται... τρελό πανηγύρι!


Οι οπαδοί της Γιουβέντους, όπως είναι λογικό, απολαμβάνουν αυτό που γίνεται -αν και κάποιοι γράφουν ότι θα ήθελαν ξανά τον Γάλλο στην ομάδα- και αποθεώνουν τον Μπέπε Μαρότα για το deal που πέτυχε πριν 1,5 χρόνο, ενώ αυτοί της Γιουνάιτεντ αναρωτιούνται αν είναι όντως ο Πογκμπά και όχι κάποιος άλλος αυτός και τον χαρακτηρίζουν «το μεγαλύτερο flop (κάτι σαν απάτη, απογοήτευση κλπ) στην ιστορία του ποδοσφαίρου».





Εμείς θα θυμίσουμε, απλά, ότι η Γιουβέντους πήρε ως ελεύθερο τον Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της τον πούλησε τέσσερα χρόνια μετά για 110 εκατ. ευρώ, ενώ φέρεται να έχει βάλει στο συμβόλαιο του ρήτρα επιστροφής για 60 εκατ. ευρώ. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η ρήτρα, μέχρι στιγμής το deal βγάζει κερδισμένη ξεκάθαρα τη Γιούβε. Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, ρωτήστε και τους Αγγλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου