29 Μαρ 2018

Κίνηση που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες από τους Ισπανούς πριν το Γιούβε-Ρεάλ

Το πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει και οι Ισπανοί κάνουν πράγματα που παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες.

Την προσεχή Τρίτη οι μπιανκονέρι θα υποδεχθούν τους μερένγκες στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, με στόχο φυσικά να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς. Η αποστολή, προφανώς, δεν είναι εύκολη για τη Γιούβε αλλά δεν είναι ούτε για τη Ρεάλ, με τα ισπανικά ΜΜΕ να ασχολούνται όλο και περισσότερο. Και το κάνουν και με λάθος τρόπο.

Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να πιστεύουν ότι θα επηρεάσουν τους μπιανκονέρι αρχίζοντας το ένα μεταγραφικό σενάριο μετά το άλλο. Η αρχή έγινε με τον Πάουλο Ντιμπάλα, για τον οποίο προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το ταξίδι του στη Μαδρίτη για να τον παρουσιάσει σαν έτοιμο να μιλήσει με Ρεάλ και Ατλέτικο, ενώ τώρα σειρά πήρε ο... Τζόρτζιο Κιελίνι.


Ο Ιταλός αμυντικός παρουσιάζεται σήμερα σαν μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ και πραγματικά είναι να απορείς με το πώς γίνεται να πιστεύουν οι Ισπανοί ότι τέτοια... παιχνιδιάκια πριν το ματς, θα έχουν αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Πριν κάτι δεκαετίες, κάτι τέτοια μπορεί και να έπιαναν. Οχι στο 2018 όμως...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου