17 Μαρ 2018

Ζιντάν: Όταν αντιμετωπίσουμε τη Γιούβε θα αφήσω στην άκρη τα συναισθήματα μου και τις αναμνήσεις μου

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Τορίνο και αναφέρθηκε στα συναισθήματα και τις αναμνήσεις του, όπως και στη δυνατή Γιουβέντους.

Ο Γάλλος έγινε αυτός που έγινε φορώντας τη φανέλα των μπιανκονέρι και το 2001 πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ. Από τότε ο Ζιντάν επέστρεψε ως αντίπαλος το 2003 και το 2005 για να αποκλειστεί ως ποδοσφαιριστή και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Τορίνο και ως προπονητής.

«Επαιξα πέντε χρόνια στη Γιουβέντους και κάθε φορά που είμαι αντίπαλος της τα συναισθήματα είναι έντονα. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τη Γιούβε για διάφορους λόγους, αλλά όταν την αντιμετωπίσουμε θα αφήσω στην άκρη τα συναισθήματα μου και τις αναμνήσεις μου, τα οποία είναι πάντα στο μυαλό μου, και θα συγκεντρωθώ στους αγώνες», είπε ο Ζιντάν μιλώντας στους Ισπανούς δημοσιογράφους για την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League.


Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στη Γιούβε και στις πιθανότητες πρόκρισης. «Είναι μια Γιουβέντους δυνατή όπως πέρυσι, οι μπιανκονέρι είναι πολύ ανταγωνιστικοί και θα είναι μια διπλή μάχη πολύ δύσκολη και ισορροπημένη. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 50%-50%», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου