3 Μαρ 2018

Νέο πρόβλημα για την ενδεκάδα με τη Λάτσιο!

Η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι αφού μπορεί να τεθεί νοκ άουτ και ο Μάριο Μάντζουκιτς από το σημερινό ματς στη Ρώμη.

Οι μπιανκονέρι δεν έχουν περιθώριο για απώλειες και πρέπει να νικήσουν την Λάτσιο στο Ολίμπικο ώστε να μην χάσουν έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι γνωστά και σημαντικά, με τους Ιγκουαΐν, Μπερναρντέσκι, Κουαδράδο να μην υπολογίζονται, αλλά προέκυψε κι άλλο.

Συγκεκριμένα, ο Μάντζουκιτς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην ρισκάρει τίποτα, αφού ακολουθεί και η ρεβάνς με την Τότεναμ, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον ο Κροάτης θα μείνει εκτός και θα προωθηθεί στην επιθετική τριάδα ο Αλεξ Σάντρο ξανά.


Με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ, επομένως, η Γιουβέντους θα παραταχθεί σήμερα στο Ολίμπικο με 4-3-3 και με την εξής 11άδα: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Ασαμόα, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Αλεξ Σάντρο, Ντιμπάλα.

Αν ο Μάντζουκιτς είναι «ok» και ανάψει πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση του στην 11άδα, τότε ο Αλεξ Σάντρο θα επιστρέψει σε θέση αριστερού μπακ και θα μείνει εκτός ο Ασαμόα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου